Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Interessante aanbiedingen in onze Bioracer webshop!

Geplaatst: 02 september 2021

Ben je op zoek naar Bioracer wielerkleding aanbiedingen?
De zomer loopt langzamerhand op zijn einde en dan is het uiteraard tijd om Bioracer speedwear tegen interessante kortingen aan te bieden. Bijvoorbeeld de wielershirts met korte mouw bieden we aan tegen lagere prijzen, kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Ga rechtstreeks naar onze Bioracer webshop, bestel eenvoudig de complete collectie.

De online kortingen gelden ook voor alle artikelen in onze Bioracer store!
De prijzen in onze Bioracer online shop zijn gelijk aan de prijzen in onze fysieke winkel, dus als u zeker wilt zijn van de juiste kleding maat dan kunt u ook terecht op onze locatie in Nunspeet. "Meten is weten" en daarom kiezen mensen vaak juist bewust om niet online te kopen, mede omdat we centraal in Nederland zijn gesitueerd en dus makkelijk bereikbaar zijn.

Bioracer online pagina met speciale aanbiedingen!
Op onze website vindt u een overzichtelijke pagina met speciale Bioracer aanbiedingen. Hierop staan bijvoorbeeld artikelen die door ons zijn ontwikkeld, uitlopende collecties of unieke Maxipromo wielersets. Ook voor deze items geldt dat wij snel bezorgen en uit voorraad kunnen leveren, wij beschikken over een groot magazijn in Nunspeet en dus kunnen wij over het algemeen dezelfde dag uw bestelling verzenden.

bioracer-heren-fietsshirt-spitfire

Team DSM kleding van Bioracer nu in de sale!
Op de gehele collectie van de "Team DSM wielerkleding" geven wij een interessante korting van maar liefst 30%, uiteraard verzenden wij ook deze kleding in Nederland en Belgiƫ! De teamkleding van deze succesvolle professionele wielerploeg is enorm populair, mede omdat de renners de ene na de andere overwinning behalen maar ook omdat het gewoonweg super gave kleding is. Kom naar onze Bioracer winkel voor de gehele collectie of koop online de Team DSM wielerkleding.

De populaire Bioracer wielerbroeken leveren wij uit voorraad!
U kunt ervan uitgaan dat alle kleding van de hoogste kwaliteit is maar de Bioracer fietsbroeken zijn over de hele wereld beroemd. Door gebruik te maken van de beste stoffen en uitzonderlijk goede zemen kan elke renner vertrouwen op een fietsbroek waarmee men comfortabel de langste ritten kan maken. De Bioracer dames fietsbroek is uiteraard voorzien van een andere zeem als de Bioracer heren fietsbroek, er wordt bij beide items gekozen voor de Smooth- of de Vapor zeem.

Unieke Bioracer dames fietsbroek bij Maxipromo sportswear!
Door de enorme vraag naar een fietsbroek met uitzonderlijk goede eigenschappen hebben wij goed geluisterd om vervolgens de best mogelijke Bioracer dames wielerbroek te ontwikkelen. Deze effen zwarte bibshort is uitgevoerd met comfortabele bretels en brede siliconen leg grippers, uiteraard uitgevoerd met de beste Vapor dameszeem voor optimaal comfort! Bestel de Bioracer Vesper Dames bibshort Maxi  in onze webshop, deze topper is uitsluitend bij Maxipromo sportswear verkrijgbaar!

Kom naar onze Bioracer winkel in Nunspeet, de koffie staat al klaar!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257