Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer hardloopkleding

Bioracer hardloopkleding van de hoogste kwaliteit
Door onze samenwerking met Bioracer zijn wij zeer sterk in custom made hardloopkleding. Door onze persoonlijke ervaringen maar ook door de input van vele professionele atleten weten wij dat de pasvorm en functionaliteit voor hardlopers het belangrijkste is. Daarom wordt er door Bioracer uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste ademende stoffen en met een hoogwaardige sublimatietechniek worden deze voorzien van de mooiste designs. Samen met u bepalen we welke lijn Bioracer hardloopkleding het beste bij uw persoonlijke wensen aansluit. Hierbij spelen uiteraard kwaliteit, pasvorm en overige specifieke wensen een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze.

Unieke ontwerpen voor Bioracer loopkleding
Voor onze hardloopshirts en hardloopbroeken worden de ontwerpen op onze eigen designafdeling gemaakt zodat het vervolg proces zeer snel opgestart kan worden, als wij over de benodigde informatie beschikken kunnen we zelfs binnen een dag een voorstel presenteren! Wij maken geen standaard ontwerpen maar streven naar een unieke styling, uw bedrukte hardloopkleding van Bioracer kan uiteraard ook in de originele verenigingskleuren of teamkleuren worden uitgevoerd. Bioracer gebruikt bij het vervaardigen van hardloopkleding uitsluitend hoogwaardige stoffen, zeg maar gerust de "kwaliteit van wereldkampioenen"!

bioracer-hardloop-kleding-bedrukking-opdruk

Bioracer hardloopkleding laten bedrukken
Omdat wij zeer veel mogelijkheden bieden, heeft het onze voorkeur om een afspraak met u te maken in onze Bioracer winkel. Zo kunnen we u optimaal adviseren, de kleding laten zien en een offerte op maat aanbieden. Door onze jarenlange ervaring met Bioracer speedwear dragen reeds vele atletiek verenigingen en hardloop teams onze bedrukte hardloopkleding met veel succes!

bioracer-hardloopkleding-bedrukken- ontwerpen - maxipromo

Vraag eenvoudig een offerte voor hardloopkleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

Bioracer garandeert verantwoorde en eerlijke productie!
Vraagt u zichzelf wel eens af onder welke omstandigheden de diverse merken hun kleding laten maken? Bijna geen enkel merk produceert zelf maar brengt de productie onder bij confectie fabrieken in het "Oostblok" of in het "Verre Oosten". We hoeven u niet uit te leggen dat in meerdere gevallen de werkomstandigheden voor de werknemers niet ideaal of in sommige gevallen slecht zullen zijn! In tegenstelling tot deze merken fabriceert Bioracer alle kleding geheel zelf en is er dus voortdurend 100% controle op de algehele omstandigheden voor de werknemers. Bioracer garandeert een verantwoorde en eerlijke productie van de kleding, lees hier alles over op onze nieuwspagina!
 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

248