Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer hardloopkleding

Bioracer hardloopkleding van de hoogste kwaliteit
Door onze samenwerking met het innovatieve merk Bioracer staan wij zeer sterk in de custom made hardloopkleding markt. Door onze persoonlijke ervaringen maar ook door de input van vele professionele atleten weten wij dat de pasvorm en functionaliteit voor hardlopers het belangrijkste is. Daarom wordt er door Bioracer uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste ademende stoffen en met een hoogwaardige sublimatietechniek worden deze voorzien van de mooiste designs. Samen met u bepalen we welke lijn Bioracer hardloopkleding het beste bij uw persoonlijke wensen aansluit. Hierbij spelen uiteraard kwaliteit, pasvorm en overige specifieke wensen een belangrijke rol bij het maken van de juiste keuze.

Unieke ontwerpen voor Bioracer loopkleding
Voor onze hardloopshirts en hardloopbroeken worden de ontwerpen op onze eigen designafdeling gemaakt zodat het vervolg proces zeer snel opgestart kan worden, als wij over de benodigde informatie beschikken kunnen we zelfs binnen een dag een voorstel presenteren! Wij maken geen standaard ontwerpen maar streven naar een unieke styling, uw bedrukte hardloopkleding van Bioracer kan uiteraard ook in de originele verenigingskleuren of teamkleuren worden uitgevoerd. Bioracer gebruikt bij het vervaardigen van hardloopkleding uitsluitend hoogwaardige stoffen, zeg maar gerust de "kwaliteit van wereldkampioenen"!

Bioracer hardloopkleding laten bedrukken?
Omdat wij zeer veel mogelijkheden bieden, heeft het onze voorkeur om een afspraak met u te maken in onze Bioracer winkel. Zo kunnen we u optimaal adviseren, de kleding laten zien en een offerte op maat aanbieden. Door onze jarenlange ervaring met Bioracer speedwear dragen reeds vele atletiek verenigingen en hardloop teams onze bedrukte hardloopkleding met veel succes!

Een overzicht van ons assortiment hardloopkleding met bedrukking van Bioracer:

  • singlet
  • t-shirt korte mouw
  • t-shirt lange mouw
  • windjack
  • strakke tight kort
  • strakke tight lang
  • short
  • tri-top
  • american top

Vraag eenvoudig een offerte voor hardloopkleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

248