Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer sokken


Waarom Bioracer zomer sokken kopen
Tijdens de zomer is het aan te bevelen om wielersokken te dragen met een groot ademend vermogen. Bioracer wielersokken of mountainbike sokken zijn gemaakt van Climawell materiaal, deze stof heeft antibacteriële eigenschappen dus zorgt ervoor dat uw voeten minder gaan geuren en dus langer fris blijven. De fietssokken van Bioracer worden gemaakt in verschillende kleuren, zowel in lange als in korte uitvoering. Populair zijn de Bioracer summer socks en de Bioracer Nederland sokken, beide zijn gemaakt in een hoogwaardige kwaliteit!
Bioracer winter sokken zijn ideaal voor koude omstandigheden
In de winter hebben veel mensen last van koude voeten, voor hen zijn de Bioracer winter sokken tijdens de koude maanden ideaal. Het materiaal waar deze sokken van zijn gemaakt is Merino wol, deze wol is afkomstig van Merinoschapen. De wol van een schaap is erg zacht en werkt enorm isolerend, hierdoor zijn de Bioracer winter socks erg geliefd bij fietsers. Als u koude voeten blijft houden dan is het aan te raden om een setje Bioracer overschoenen te kopen, overschoenen van Bioracer houden uw voeten warm en bovendien droog onder natte omstandigheden.
Bioracer speedwear concept aero tubes met Airstripe technologie
Aero kuit tubes van Bioracer zijn ontwikkeld om de luchtstroom langs de benen te verbeteren, met deze tubes optimaliseert u dus een tijdrit maar ook een normale toerrit. Compressie kousen zorgen ervoor dat het frontale oppervlak van het onderbeen kleiner wordt en in combinatie met de Airstripe stof zorg dit ervoor dat u harder gaat met dezelfde krachtsinspanning. Een Bioracer kuit tube is dus ideaal voor een tijdrijder of een triatleet!
Bioracer aero wielersokken bestellen
Bij Maxipromo sportswear kunt u eenvoudig alle artikelen kopen in de Bioracer webshop, wij hebben een groot assortiment en bovendien leveren wij in heel Nederland en België.
Welke Bioracer sokken zijn populair?

615