Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Ruime keuze in onze winkel

Ruime wielerkleding winkel in Nunspeet
U kunt uiteraard bij ons terecht voor het complete assortiment van ons merk Bioracer maar in onze fysieke winkel in Nunspeet vindt u andere topmerken zoals Spiuk, Craft, Rogelli, Northwave, RH+, Giro, Lake, Sockeloen, Camelbak, Reboots en Reskin. Met zo veel verschillende merken hebben we dus voor elk type sporter zeker een artikel dat aansluit bij zijn of haar wensen. Of het nu gaat om handschoenen, een helm, fietsschoenen of een fietsbril wij bieden een breed assortiment en een zeer ruime voorraad. Wij bieden in onze winkel niet alleen uitgebreid advies maar wij nemen echt de tijd voor u, bovendien staat de koffie altijd klaar!

Meer dan alleen Bioracer fietskleding
Wij leveren naast Bioracer fietskleding, MTB kleding, triatlonkleding en hardloopkleding ook de schaatskleding en skeelerkleding van het merk Bioracer. Deze kleding is functioneel en stijlvol ontworpen en bezit daarnaast de juiste kwaliteiten voor het leveren van optimale schaatsprestaties onder alle weersomstandigheden. Naast de uitgebreide schaats- en skeeler collectie hebben we uiteraard ook het complete assortiment Bioracer accessoires in onze winkel. Kom gerust eens langs of neem een kijkje in onze zeer uitgebreide Bioracer webshop!

Bioracer winkel en webshop

Reboots en Reskin artikelen in onze winkel
We hebben ook diverse unieke artikelen in ons assortiment, voor sneller en optimaal herstel van je spieren hebben wij het merk Reboots. Heeft u schuurplekken, irritatieplekken of zelfs schaafwonden dan bieden de pleisters van Reskin de perfecte oplossing.
 

277