Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Ruime keuze in onze winkel

Complete wielerkleding winkel in Nunspeet
U kunt uiteraard bij ons terecht voor alle artikelen van Bioracer maar in onze fysieke winkel vindt u tevens merken zoals Craft, Spiuk, Rogelli, Northwave, RH+, Giro, Lake, 100%, Sealskinz, Camelbak, Reboots en Reskin. Met zo veel verschillende merken hebben we dus voor elk type sporter wel een merk dat aansluit bij zijn of haar wensen. Of het nu gaat om handschoenen, een helm, fietsschoenen of een fietsbril wij bieden een breed assortiment en een ruime voorraad!

Bioracer speedwear
Wij leveren naast Bioracer fietskleding, MTB kleding, triathlonkleding en hardloopkleding ook de schaatskleding en skeelerkleding van het merk Bioracer. Deze kleding is functioneel en stijlvol ontworpen en bezit daarnaast de juiste kwaliteiten voor het leveren van optimale schaatsprestaties onder alle weersomstandigheden. Naast de uitgebreide schaats- en skeeler collectie, is er ook een heel assortiment Bioracer accessoires leverbaar.

Reboots en Reskin artikelen in onze winkel
We hebben ook diverse unieke artikelen in ons assortiment, voor sneller en optimaal herstel van je spieren hebben wij het merk Reboots. Heeft u schuurplekken, irritatieplekken of zelfs schaafwonden dan bieden de pleisters van Reskin de perfecte oplossing.
 

277