Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer wielerkleding

Wij leveren vanaf kleine aantallen custom Bioracer fietskleding
Met ons merk Bioracer kunnen wij werkelijk aan alle wensen van een wielrenner voldoen. Wij bieden een enorm aanbod in bedrukte wielerkleding en met behulp van ons advies kiest u eenvoudig voor de juiste artikelen. We kunnen al vanaf kleine aantallen wielershirts ontwerpen en bedrukken, flexibel en tegen zeer concurrerende prijzen! Als alleen het beste goed genoeg is, kies dan voor de wielerkleding welke door professionals gedragen wordt. Vele nationale wielerploegen maken namelijk ook gebruik van de snelste speedwear ter wereld, "Bioracer makes you faster"!

Onze designers ontwerpen uw Bioracer wielerkleding
Alle fietskleding ontwerpen worden door onze eigen ontwerpers gemaakt zodat de productie zeer snel in werking gezet kan worden en er dus geen tijd verloren gaat in het voortraject. Om ons te onderscheiden streven wij bij het maken van een wielerkleding ontwerp voortdurend naar een unieke eigen uitstraling, uw kleding straalt immers uit waar u voor staat en vertaalt de huisstijl van het team of vereniging. Naast een goed ontwerp is ook de kwaliteit van de kleding zeer belangrijk, bij Bioracer worden uitsluitend de beste stoffen en zemen toegepast voor de wielrenkleding. Voor het ontwerpen en bedrukken van fietskleding bent u bij Maxipromo sportswear dus in goede handen!

bioracer-wielerkleding-fietskleding-bedrukken 

Bioracer wielerkleding laten bedrukken
Wij leveren al meer dan 20 jaar custom made wielrenkleding dus vele bedrijven, verenigingen en teams fietsen al met veel plezier in onze fietskleding! Omdat de mogelijkheden zeer breed zijn, heeft het onze voorkeur om een vrijblijvende en persoonlijke afspraak met u te maken. We laten de verschillende Bioracer kleding artikelen graag zien zodat u de beste keuze kunt maken op basis van materiaal en pasvorm, we kunnen u zo ook van het beste advies voorzien. Tevens adviseren wij u graag over het ontwerpen en bedrukken van de Bioracer wielerkleding, we doen er alles aan om uw teamwear een unieke en herkenbare uitstraling te geven. Tenslotte heeft Bioracer diverse zemen voor kinderen, dames en heren. Met name is de nieuwe Bioracer Vapor zeem erg populair, deze heeft een optimale demping en levensduur. 

bioracer-wielershirt-wielrenkleding-wielrenset

Vraag eenvoudig een offerte voor wielerkleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

Bioracer garandeert verantwoorde en eerlijke productie!
Vraagt u zichzelf wel eens af onder welke omstandigheden de diverse merken hun kleding laten maken? Bijna geen enkel merk produceert zelf maar brengt de productie onder bij confectie fabrieken in het "Oostblok" of in het "Verre Oosten". We hoeven u niet uit te leggen dat in meerdere gevallen de werkomstandigheden voor de werknemers niet ideaal of in sommige gevallen slecht zullen zijn! In tegenstelling tot deze merken fabriceert Bioracer alle kleding geheel zelf en is er dus voortdurend 100% controle op de algehele omstandigheden voor de werknemers. Bioracer garandeert een verantwoorde en eerlijke productie van de kleding, lees hier alles over op onze nieuwspagina!
 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

247