Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer bodywarmer

Alleen bij Maxipromo!
bioracer bodywarmer sale goedkoop
6 kleuren!
Bioracer spitfire body blauw

Bioracer spitfire Heren body

€ 95,00€ 85,50
5 kleuren!
Bioracer vesper body blauw

Bioracer vesper Dames body

€ 95,00€ 85,50

Bioracer bodywarmers zijn ideaal voor zomerse omstandigheden
De Bioracer Spitfire en Vesper bodywarmers zijn ideaal voor in het najaar en in het voorjaar, ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en hebben een mesh achterkant waardoor u zich niet opblaast. Als het op een zomeravond afkoelt maar het is te warm voor een fietsjack, dan is een Bioracer dames- of heren body ideaal. Bijvoorbeeld de Bioracer spitfire body of de Bioracer vesper body kunt u klein oprollen zodat u ze makkelijk in de zakken van uw fietsshirt kunt doen, hierdoor hoeft u dus geen fietsshirt met lange mouwen aan!
Waarom draagt u in de winter een Bioracer bodywarmer
Heeft u het in de winter zelfs met een fietsjack te koud tijdens het fietsen? Dan is de Bioracer vesper protect body of de Bioracer spitfire protect Heren body ideaal, deze body is gemaakt van windblock materiaal dat 100% winddicht en waterdicht is. Deze bodywarmers hebben geen mesh achterkant waardoor ze lekker warm zijn, de Bioracer wintervesten hebben een hoge cuff waardoor uw nek en hals ook goed beschermt worden tegen de kou en de snijdende wind. De winter bodywarmers zijn ook leverbaar in een dames model, de dames uitvoering valt uiteraard iets getailleerder waardoor het geheel niet los langs uw lichaam wappert!
Unieke Bioracer bodywarmer tegen de regen
Vindt u het prettig om in de regen een bodywarmer te dragen zodat u toch redelijk goed beschermt bent of is het gewoon niet koud genoeg voor een regenjack met lange mouwen? De Bioracer aero rain body is perfect voor deze omstandigheden, de Bioracer regen bodywarmer is ideaal omdat ze klein opgeborgen kunnen worden in het rugzakje van uw wielerjasje of uw fietsshirt. Dankzij de winterkleding van Bioracer hoeft u zich niet nat en koud te laten regenen, hierdoor kun u ook tijdens de regenachtige dagen lekker blijven trainen!

617