Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bodywarmer

Interessante kortingen tot 50% op onze aanbiedingpagina>>


Bioracer bodywarmers zijn ideaal voor zomerse omstandigheden
De Bioracer Spitfire en Vesper bodywarmers zijn ideaal voor in het najaar en in het voorjaar, ze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en hebben een mesh achterkant waardoor je jezelf niet opblaast. Als het op een zomeravond afkoelt maar het is te warm voor een fietsjack, dan is een Bioracer dames- of heren body ideaal. Bijvoorbeeld de Bioracer spitfire body of de Bioracer vesper body kun je klein oprollen zodat je ze makkelijk in de zakken van je fietsshirt kunt doen, hierdoor hoef je dus geen fietsshirt met lange mouwen aan!
Waarom draag je in de winter een Bioracer bodywarmer
Heb je het in de winter zelfs met een fietsjack te koud tijdens het fietsen? Dan is de Bioracer vesper protect body of de Bioracer spitfire protect Heren body ideaal, deze body is gemaakt van windblock materiaal dat 100% winddicht en waterdicht is. Deze bodywarmers hebben geen mesh achterkant waardoor ze lekker warm zijn, de Bioracer wintervesten hebben een hoge cuff waardoor je nek en hals ook goed beschermt worden tegen de kou en de snijdende wind. De winter bodywarmers zijn ook leverbaar in een dames model, de dames uitvoering valt uiteraard iets getailleerder waardoor het geheel niet los langs je lichaam wappert!
Unieke Bioracer bodywarmer tegen de regen
Vind je het prettig om in de regen een bodywarmer te dragen zodat je toch redelijk goed beschermt bent of is het gewoon niet koud genoeg voor een regenjack met lange mouwen? De Bioracer cirstallon body of de Bioracer aero rain body zijn perfect voor deze omstandigheden, de Bioracer regen bodywarmers zijn ideaal omdat ze klein opgeborgen kunnen worden in het rugzakje van je wielerjasje of je fietsshirt. Dankzij de winterkleding van Bioracer hoef je je niet nat en koud te laten regenen, hierdoor kun je ook tijdens de regenachtige dagen lekker blijven trainen!

617