Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer schaatskleding

Bioracer schaatspakken voor elk team
Wij leveren voor de schaatssport en skeelersport het gerenommeerde merk Bioracer, marktleider als het gaat om kwalitatieve schaatskleding. Vele professionele teams werden al voorzien van deze super snelle schaatskleding zoals: Plantina, AB vakwerk, Clafis, A-ware en AfterPay. Bioracer heeft zich reeds decennia lang bewezen en vele wereldtoppers hebben in deze speedpakken ontelbare nationale- en internationale titels behaald. De pakken kunnen in diverse materialen en uitvoeringen geproduceerd worden. Voor extreem koude omstandigheden wordt er veelal thermostof toegepast, indoor wordt er of voor lycra of voor rubber gekozen. Bioracer is marktleider als het gaat om schaatskleding bedrukken.

Onze designers ontwerpen uw Bioracer schaatspak
Wij maken alle ontwerpen voor schaatskleding en skeelerkleding in eigen beheer zodat de lijnen kort blijven en we zo kunnen voorkomen dat er door miscommunicatie het eindresultaat niet naar tevredenheid zal zijn. Samen met u bepalen we de uitstraling van uw teamwear, wij werken niet met standaard ontwerpen maar bedenken unieke designs voor uw schaatsgroep, vereniging of team. Tevens kijken we goed naar de materialen die verwerkt moeten worden in de kleding, tenslotte is comfort maar ook snelheid zeer belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen er verschillen zitten in materiaal en pasvorm tussen een Bioracer schaatspak voor een recreatieve schaatser of een wedstrijdschaatser.

bioracer-inline-skaten-schaatskleding-bedrukken-opdruk

Bioracer schaatspakken laten bedrukken?
Zou u willen weten wat alle mogelijkheden zijn dan nodigen wij u graag uit in onze Bioracer showroom, zo kunnen we u optimaal adviseren en uitleg geven over onze werkwijze. De mogelijkheden voor schaatskleding en skeelerkleding zijn namelijk enorm breed. Wij leveren al jaren bedrukte speedsuits aan vele teams, vriendengroepen en individuele wedstrijdrijders. De kwaliteit van de Bioracer sportkleding is een garantie voor succes!

bioracer-schaatspak-bedrukken-met-opdruk

Vraag eenvoudig een offerte voor schaatskleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

Bioracer garandeert verantwoorde en eerlijke productie!
Vraagt u zichzelf wel eens af onder welke omstandigheden de diverse merken hun kleding laten maken? Bijna geen enkel merk produceert zelf maar brengt de productie onder bij confectie fabrieken in het "Oostblok" of in het "Verre Oosten". We hoeven u niet uit te leggen dat in meerdere gevallen de werkomstandigheden voor de werknemers niet ideaal of in sommige gevallen slecht zullen zijn! In tegenstelling tot deze merken fabriceert Bioracer alle kleding geheel zelf en is er dus voortdurend 100% controle op de algehele omstandigheden voor de werknemers. Bioracer garandeert een verantwoorde en eerlijke productie van de kleding, lees hier alles over op onze nieuwspagina!
 

275