Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 8:00-17:00 uur
Za 09.00-12.00 uur (sportswear)

Bioracer teamkleding

Bioracer is toonaangevend in teamkleding
Maxipromo sportswear adviseert, ontwerpt en levert de beste teamkleding van het merk Bioracer. De vele wereld- en Olympisch kampioenen zullen dit zeker bevestigen! Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de grootste specialist in Nederland op het gebied van custom made wielrenkleding, hardloopkleding, triatlonkleding en schaatskleding. Door de samenwerking met de Nationale ploegen van Nederland, Belgiƫ en Duitsland heeft Bioracer een enorme kennis vergaard en maken we het samen mogelijk om ook de recreatieve fietser te voorzien van dezelfde professionele kwaliteit als die van de kampioenen! In een paar eenvoudige stappen bestelt u teamkleding geheel in uw eigen design en kleuren. Na uw akkoord op de offerte volgt overleg over de gewenste stijl en u levert ons de sponsorlogo's aan. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp in 3D waarna u eventuele aanpassingen kunt doorgeven zodat we uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat komen. We gaan altijd voor een ultiem design, perfecte kleuren en mooie afwerking!

Uw unieke teamkleding laten ontwerpen
Om te voorkomen dat er tijd verloren gaat in het voortraject worden alle ontwerpen door onze eigen design afdeling gemaakt! U kunt zelf aangeven welke stijl en kleuren u mooi vind zodat onze ontwerpers dit zo goed mogelijk kunnen overbrengen in een uniek design. Uiteraard kunt u naar aanleiding van het eerste ontwerp, indien nodig, aanpassingen doorgeven zodat we uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat komen. Wij maken geen gebruik van standaard sjablonen dus wij maken voor al onze klanten een uniek tenue waar men trots op zal zijn!

Bioracer teamkleding bedrukken
Wij kunnen diverse merken collectie kleding zoals Bioracer, Hunter, Craft en Rogelli voorzien van een bedrukking door middel van bijvoorbeeld een transferdruk of zeefdruk. De levertijd hiervoor is zeer kort maar deze werkwijze heeft als nadeel dat het design en de kleuren van de items niet zijn aan te passen, het is tenslotte standaard bedrukte kleding. Voor teamkleding met een uniek ontwerp en kleuren kunnen we een sublimatie techniek toepassen zodat elk gewenste opdruk en alle mogelijke kleurtinten op de stof zijn aan te brengen. Met ons merk Bioracer kunnen wij al uw wensen dus eenvoudig "vertalen" op wielerkleding, hardloopkleding en triatlonkleding, laat uw eigen creativiteit "spreken"!

Kom naar onze Bioracer store
U bent van harte welkom in onze Bioracer store waar wij u graag ontvangen met een kopje koffie en waar we u vele Bioracer artikelen kunnen laten zien. U kunt de teamkleding passen, we zullen u adviseren en kunnen aansluitend een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Elke fietsgroep, team en vereniging is welkom, wij helpen u graag!

246