Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer teamkleding

Bioracer is toonaangevend in teamkleding
Maxipromo sportswear ontwerpt en levert de beste teamkleding van het merk Bioracer. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de grootste specialist in Nederland op het gebied van custom made wielrenkleding, hardloopkleding, triatlonkleding en schaatskleding. Door de samenwerking met de Nationale ploegen van Nederland, België en Duitsland heeft Bioracer een enorme kennis vergaard en maken we het samen mogelijk om ook de recreatieve fietser te voorzien van dezelfde professionele kwaliteit als die van de kampioenen! In een paar eenvoudige stappen bestelt u teamkleding geheel in uw eigen design en kleuren. Na uw akkoord op de offerte volgt overleg over de gewenste stijl en u levert ons de sponsorlogo's aan. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp in 3D waarna u eventuele aanpassingen kunt doorgeven zodat we uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat komen. We gaan altijd voor een ultiem design, perfecte kleuren en mooie afwerking!

Geef hier uw interesse aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op>>

SPORT EN AANTAL SPORTERS
 

Uw unieke Bioracer speedwear laten ontwerpen
Om te voorkomen dat er tijd verloren gaat in het voortraject worden alle ontwerpen door onze eigen design afdeling gemaakt! U kunt zelf aangeven welke stijl en kleuren u mooi vind zodat onze ontwerpers dit zo goed mogelijk kunnen overbrengen in een uniek design. Uiteraard kunt u naar aanleiding van het eerste ontwerp, indien nodig, aanpassingen doorgeven zodat we uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat komen. Wij maken geen gebruik van standaard sjablonen dus wij maken voor al onze klanten een uniek tenue waar men trots op zal zijn!

Kom naar onze Bioracer winkel
U bent van harte welkom in onze Bioracer store waar wij u graag ontvangen met een kopje koffie en waar we u vele artikelen kunnen laten zien. U kunt de Bioracer kleding passen, we zullen u adviseren en kunnen aansluitend een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Elke fietsgroep, team en vereniging is welkom, wij helpen u graag!

In de Bioracer webshop kopen
Als u niet op zoek bent naar custom made wielerkleding dan kunt u ook in onze Bioracer webshop terecht voor alle collectie artikelen. Alle standaard Bioracer bibshorts, Bioracer bodyfitshirts, Bioracer arm- en beenstukken en Bioracer accessoires koopt u gemakkelijk en snel online!
 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

246