Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer bestellen

Hoe kunt u Bioracer kleding met opdruk bestellen? We leggen het bestelproces eenvoudig uit!

- Offerte aanvraag
U vraagt een Bioracer offerte aan of u neemt contact met ons op om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een offerte op maat voor Bioracer teamkleding.

- Design maken
Als u akkoord gaat met de offerte, levert u ons de logo's (vectoren) aan in een ILLUSTRATOR of PDF bestand. Daarna maken wij een creatief ontwerp in 3D, geheel naar uw specifieke wensen en met uw favoriete kleuren.

- Paskleding
Om de juiste maten te bepalen sturen wij u de Bioracer paskleding toe, u kunt bij ons komen passen of we organiseren een pasavond op locatie. Bent u niet in de gelegenheid om te passen dan kunt u gebruik maken van de Bioracer maattabellen.

- Bestellen
Het is mogelijk om een gratis bestelpagina voor uw team of vereniging te maken, betalingen kunnen dan automatisch verlopen. Als u geen gebruik maakt van een bestelpagina dan kunt u uw bestelling per mail ons doorgegeven, u ontvangt van ons een bevestiging ter goedkeuring.

- Productie
Na goedkeuring van de laatste bevestiging kan het productie proces opgestart worden en gaat de levertijd in. Levertijden zijn afhankelijk van de gekozen kleding en de periode in het jaar.*

- Levering
Nadat de Bioracer kleding geproduceerd is doen wij nog een laatste kwaliteitscontrole. Vervolgens bezorgen wij u de kleding of u kunt de kleding komen afhalen.

Veel sportief plezier gewenst met uw eigen custom made teamkleding van Bioracer!

*Kleine aantallen bedrukte wielrenkleding, MTB kleding, hardloopkleding, triatlonkleding of schaatskleding met een snelle levertijd? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Bel naar 0341-25 84 10 of stuur ons een bericht>>

 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

279