Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Petjes en mutsen

Interessante kortingen tot 50% op onze aanbiedingpagina>>


Bioracer wielrenpetje voor in de zomer
In de zomer is het vaak fijn om een wielrenpetje onder je helm te dragen, een Bioracer zomerpet beschermt je hoofd tegen insecten en tegen UV-straling. De petjes van Bioracer zijn leverbaar in verschillende designs en kleuren, een mooie koerspet maakt je wieleroutfit helemaal af!
Nederland, België, Duitsland wielerpet bestellen
Heb je een nationaal Bioracer wielertenue van Nederland, België of Duitsland? Of vind je het gewoon leuk om een fiets cap te hebben van een nationaal team? Bioracer levert alle wielerkleding voor deze nationale teams, bovendien is deze kleding is ook beschikbaar voor de consument! Voel je even Mathieu van der Poel, Wout van Aert of Pascal Ackermann dus maak je outfit eenvoudig compleet met een Bioracer Nederland wielerpetjeBioracer België wielerpetje of een Bioracer Duitsland wielerpetje.
Koude oren in de winter, bestel de Bioracer tempest wintercap
Een veel voorkomend probleem in de winter is koude oren, helaas gaat dit niet over als je harder gaat fietsen dus moet je je oren goed beschermen tegen de kou! Bioracer heeft een echte wielermuts in haar assortiment, hierdoor heb je geen koude oren meer. De Bioracer wintercap van Bioracer is speciaal gemaakt om te dragen onder je helm, dankzij de verlengde oorflappen behoud je dus lekkere warme oren!

622