Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer mountainbike kleding

Bioracer MTB kleding met eigen logo
Specifieke custom made MTB kleding wordt telkens populairder, de loose-fit shirts en baggy's dragen lekker comfortabel en geven net even iets meer bescherming dan een lycra wielertenue. Bioracer mountainbike kleding kunnen we al vanaf kleine aantallen leveren, een minimale bestelling bestaat uit slechts 5 stuks. Ons aanbod bestaat uit shirts met korte mouw en lange mouw, freestyle shorts, enduro shorts, enduro tights en fietsjacks. De bedrukte mountainbike kleding is van een kwaliteit die u van ons mag verwachten, er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen die voorhanden zijn. Bioracer is marktleider en dat is uiteraard niet zonder reden!

Wij ontwerpen een mooie set Bioracer MTB kleding
U wilt mountainbike kleding laten bedrukken en u heeft al helemaal een ontwerp in gedachten, dan kunnen we uw idee├źn zo overnemen en uitwerken in een 3D visual. Heeft u nog helemaal geen idee van wat u mooi vindt, dan gaat onze creatieve afdeling graag aan de slag om een uniek design te maken. Laat u verrassen! Ons streven is om elk design uniek te maken, wij werken dan ook niet met standaard sjablonen waar alleen de kleuren van aangepast hoeven te worden. Wij vinden het een uitdaging om elke vriendengroep, vereniging en team een compleet eigen uitstraling en identiteit te geven. Het is toch gaaf dat u herkenbaar bent aan een een specifiek design met unieke kleurstelling, de mogelijkheden zijn er dus waarom zou u hier geen gebruik van maken?
   
Bioracer mountainbike kleding bestellen is eenvoudig
Het bestellen van MTB kleding met eigen logo gaat zeer gemakkelijk, het traject van offerte tot eindresultaat kan in een paar simpele stappen. Eerst geeft u uw wensen aan en vervolgens mailen wij u een voorstel met prijzen, na goedkeuring van de offerte maken wij een ontwerp en kunt u de mountainbike kleding passen om de maten te bepalen. Als wij over de benodigde informatie beschikken en het ontwerp is door u akkoord bevonden dan mailen wij nog een laatste bevestiging ter goedkeuring, na akkoord kan de order in werking en gaat de levertijd van ongeveer 6 weken in.

Vraag eenvoudig een offerte voor MTB kleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

Bioracer garandeert verantwoorde en eerlijke productie!
Vraagt u zichzelf wel eens af onder welke omstandigheden de diverse merken hun kleding laten maken? Bijna geen enkel merk produceert zelf maar brengt de productie onder bij confectie fabrieken in het "Oostblok" of in het "Verre Oosten". We hoeven u niet uit te leggen dat in meerdere gevallen de werkomstandigheden voor de werknemers niet ideaal of in sommige gevallen slecht zullen zijn! In tegenstelling tot deze merken fabriceert Bioracer alle kleding geheel zelf en is er dus voortdurend 100% controle op de algehele omstandigheden voor de werknemers. Bioracer garandeert een verantwoorde en eerlijke productie van de kleding, lees hier alles over op onze nieuwspagina!
 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

683