Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer triathlonkleding

Bioracer is toonaangevend in triatlonkleding
Bioracer is al jaren koploper in het produceren van triatlonkleding en vele (top)sporters dragen deze speedwear dan ook met veel succes. Een honderdste van een seconde en de kleinste details kunnen het verschil betekenen tussen winst en verlies, daarom worden de nieuwste technologie├źn beschikbaar gemaakt voor triatleten op elk niveau. Tenslotte wil iedereen de beste kleding! Bioracer is al geruime tijd de kleding supplieer van topteams zoals Team4talent en het Itzu Triatlon Team, deze teams hebben bewust gekozen voor het meest innovatieve merk van dit moment. Bioracer is onbetwist marktleider als het gaat om competitieve triatlonkleding, "Bioracer makes you faster"!

Bioracer trisuits laten ontwerpen
Onze designers maken graag een uniek ontwerp voor uw trisuits of overige custom made triatlonkleding. Als wij over de benodigde informatie beschikken zoals kleuren en eventuele sponsorlogo's dan garanderen wij een ontwerp binnen 24 uur, zo kunnen we snel schakelen in het voortraject. Uiteraard is het voor ons ook geen probleem om uw huidige opdruk na te maken, wij kunnen het zonder problemen natekenen. Naast het bepalen van de exacte kleuren en details is de keuze van de juiste materialen net zo belangrijk, laat u door ons hierover goed informeren. Bioracer maakt uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige stoffen, wij garanderen de beste kwaliteit!

bioracer-trisuit-kopen-met-opdruk-bedrukken

Bioracer triatlonkleding laten bedrukken
Wij laten u graag alle mogelijkheden voor triathlonpakken zien in onze Bioracer store in Nunspeet, wij adviseren u graag zodat u weet wat voor u de beste kleding is. Wij bieden u een transparante offerte op maat zonder verborgen kosten, met onze naamsvermelding krijgt u zelfs 50% korting op de ontwerpkosten. Met ruim 20 jaar ervaring in custom made teamkleding zijn wij de grootste specialist in Nederland, vele teams en verenigingen maken met veel succes gebruik van de beste Bioracer speedwear!

triatlon pak bedrukken - maxipromo sportswear

Vraag eenvoudig een offerte voor triatlonkleding met bedrukking aan>>

ARTIKELEN
 

Bioracer garandeert verantwoorde en eerlijke productie!
Vraagt u zichzelf wel eens af onder welke omstandigheden de diverse merken hun kleding laten maken? Bijna geen enkel merk produceert zelf maar brengt de productie onder bij confectie fabrieken in het "Oostblok" of in het "Verre Oosten". We hoeven u niet uit te leggen dat in meerdere gevallen de werkomstandigheden voor de werknemers niet ideaal of in sommige gevallen slecht zullen zijn! In tegenstelling tot deze merken fabriceert Bioracer alle kleding geheel zelf en is er dus voortdurend 100% controle op de algehele omstandigheden voor de werknemers. Bioracer garandeert een verantwoorde en eerlijke productie van de kleding, lees hier alles over op onze nieuwspagina!
 

marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

249