Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer wielerbroek lang


De Bioracer winterbroek met Vapor zeem is een topper
In de wintermaanden is het van belang om fit te blijven en om te blijven fietsen, een Bioracer winterbroek met zeem is perfect om in alle omstandigheden te kunnen fietsen. De wielrenbroeken van Bioracer zijn gemaakt van Tempest materiaal, dit is een waterafstotende stretch stof en bovendien lekker warm! De thermobroeken zijn leverbaar in 2 verschillende diktes Tempest stof, de dunnere variant is al lekker warm en ideaal in koudere omstandigheden. Bent u een echte koukleum en wil u zich zo dik mogelijk aankleden, dan is de Tempest protect versie aan te raden. Deze stof is net wat dikker, maar dit materiaal heeft wel dezelfde geweldige eigenschappen als de dunnere variant.
Winterbroek zonder zeem kopen in de Bioracer shop
Wilt u toch liever een fietsbroek die voor meerdere activiteiten gebruikt kan worden, dan is een lange Bioracer wielerbroek zonder zeem dé oplossing! De broeken zonder zeem kunnen worden gedragen bij meerdere activiteiten, denk hierbij aan schaatsen, skeeleren en hardlopen. De wielerbroeken zonder zeem van Bioracer zijn net zoals de variant met zeem gemaakt van waterafstotende Tempest stof, de ideale stof voor in de koude regenachtige maanden!
Bioracer dames winter wielerbroek driekwart en lang
Dames winterbroeken zijn er in meerdere uitvoeringen met zeem, zonder zeem, dikkere stof, dunnere stof, maar ook in een driekwart uitvoering! In het voor- en najaar is het niet altijd prettig om een lange wielerbroek te dragen omdat dit simpelweg te warm is, een 3/4 wielerbroek kan dan uitkomst bieden. Een 3/4 Bioracer wielerbroek voor dames is gemaakt van Lycra materiaal, hierdoor blaast u zich dus niet snel op en het is dus geen extreem dikke broek. De perfecte oplossing voor gemiddelde temperaturen!
De modellen die momenteel leverbaar zijn; Bioracer spitfire wintertight Tempest uni (Smooth UNI pad)Bioracer Tempest women UNI (Smooth UNI pad)Bioracer vesper bibtight 3/4 Tempest (Vapor UNI pad)Bioracer spitfire 3/4 bibtight Tempest (Vapor MEN pad)Bioracer spitfire bibtight Tempest (Vapor MEN pad)Bioracer vesper bibtight Tempest (Vapor UNI pad)Bioracer spitfire bibtight Tempest protect (Vapor MEN pad)Bioracer vesper bibtight Tempest protect (Vapor UNI pad)

628