Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer overschoenen

Reflecterende delen!
bioracer overschoen tempest protect zwart aanbieding.jpg
Meest verkocht!
BIORACER OVERSHOE overschoenen winter protect overschoenen.jpg

Bioracer overshoe

€ 75,00€ 67,50

Bioracer zomer overschoenen voor op de racefiets
Bioracer overschoenen voor in de zomer zien er niet alleen mooi uit maar ze dragen ook bij aan de aerodynamica, deze lichte overschoenen worden gemaakt van Lycra materiaal. Dit materiaal is ideaal voor op de racefiets, maar voor op de mountainbike zijn deze overschoenen te kwetsbaar. De Lycra overschoes van Bioracer sluiten mooi om uw schoenen aan, deze types kunnen kunnen zelfs voor tijdritten gebruikt worden!
Overschoenen van Bioracer speciaal voor het tijdrijden
Tijdens een tijdrit gaat het erom wie het snelste bij de finish is, alles draait om snelheid dus! Bioracer tijdrit overschoenen zijn gemaakt om u te helpen om zo snel mogelijk te gaan, deze artikelen zijn uitvoerig getest door diverse Europese-, Wereld- en Olympisch kampioenen! Bioracer overschoenen worden gemaakt van Airstripe stof in combinatie met flexibel Speedsilk materiaal, bij de juiste maatkeuze zitten de Bioracer overschoenen 100% perfect aangesloten om uw schoenen en kuiten!
Bioracer winter overschoenen zijn comfortabel en praktisch
Tijdens de wintermaanden is het zeer aangenaam om overschoenen te dragen, overschoenen zorgen er in deze periode voor dat uw voeten beschermd worden tegen wind en regen. Bioracer overschoenen zijn gemaakt van waterafstotend Tempest materiaal en sterk Neopreen materiaal, voor ieder wat wils dus! Als u voornamelijk op de mountainbike fietst dan zijn de Neopreen overschoenen van Bioracer zeker aan te raden, ze zijn enorm sterk en daardoor kunnen ze ook tegen een stootje!
Deze Bioracer overschoenen worden vaak besteld

625