Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Bioracer wielerjack

-50%
PRJ21-006232_Prof-Jacket-Men_front
5 kleuren!
CO_BR11652_BLACK_1
5 kleuren!
CO_BR11683W_BLACK_1_BioRacer
7 kleuren!
CO_BR11653_LBLUE_1
7 kleuren!
CO_BR11683W_LBLUE_1_BioRacer
Fluo geel en oranje!
Bioracer spitfire tempest jacket fluo yellow heren wielerjasje winter.jpg
Fluo geel en oranje!
Bioracer vesper tempest jacket fluo yellow dames wielerjasje waterdicht winddicht.jpg
Fluo geel en oranje!
Bioracer spitfire Tempest protect jacket fluo yellow
Fluo geel en oranje!
Bioracer vesper Tempest protect jacket fluo yellow

Bioracer winterjack voor heren kopen in de webshop
Als de temperaturen laag zijn, dan is het aan te raden om een dik wielerjack te dragen. Bioracer heeft een ruim aanbod wielerjacks in zowel dunne uitvoeringen als dikke uitvoeringen. Is het extreem koud dan is een Bioracer Tempest protect winter jacket een perfecte optie, dit jasje is gemaakt van Tempest protect materiaal. Dit houdt in dat het jack lekker dik en waterafstotend is, ook zijn deze fietsjacks van Bioracer voorzien van reflectie strepen waardoor u deze wielrenjacks ook prima tijdens de avonduren kunt gebruiken met extra veiligheid.
Voorjaar en najaar wielerjasjes van Bioracer bestellen
Heeft u het snel warm of is het niet extreem koud, dan is een voorjaars/najaars jasje aan te raden. De Bioracer jacks worden gemaakt van Tempest materiaal of Tempest light materiaal, deze hebben dus waterafstotende eigenschappen! De dunnere wielrenjacks hebben een optimaal ademend vermogen, hierdoor blaast u zich dus niet snel op. Heeft u een Bioracer fietsjack aangeschaft maar vind u hem toch te dun? U kunt over de wielrenjacks altijd een Bioracer bodywarmer dragen, deze windvesten zijn wind- en waterdicht waardoor u uw lichaam lekker warm kunt houden. Het Bioracer Kaaiman rain jacket is aan te bevelen voor extreme weersomstandigheden!
Bioracer wielrenjacks met een speciale dames pasvorm
Een wielerjack hoort goed om uw lichaam aan te sluiten, daarom kunnen de dames een specifiek model bestellen. De wielerjasjes voor dames hebben een aangesloten pasvorm, deze zijn dus getailleerder dan wielerjacks voor heren. Bioracer heeft een breed aanbod fietskleding voor dames en leverbaar in verschillende designs, kleuren en maten. Hiermee kunt u de wintermaanden comfortabel op de fiets doorbrengen!
Wat zijn ideale Bioracer winterjacks?

621