Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Wielerbroek

Interessante kortingen tot 50% op onze aanbiedingpagina>>


Bioracer heren wielerbroek met een goede Vapor zeem
De wielerbroeken zijn gemaakt van de beste en snelste stoffen ter wereld, de bibshorts van Bioracer worden gedragen tijdens alle kampioenschappen en de Olympische Spelen door de nationale teams van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg! De Bioracer fietsbroeken voor heren worden afgewerkt met de beste Vapor en Smooth zemen, de zemen worden door Bioracer zelf ontwikkeld waardoor continu de nieuwste innovaties kunnen worden toegepast. Bioracer makes you faster! Populaire artikelen zijn; Bioracer Nederland bibshort race proven 2.0Bioracer België bibshort race proven 2.0Bioracer spitfire bibshort Vapor men pad en de Bioracer spitfire Epic bibshort.
Wielrenbroek met een Bioracer dames zeem en bretels
Bioracer wielrenbroeken voor dames kunnen worden uitgevoerd met een speciale dames zeem, deze zeem is ontwikkeld om er een langere tijd plezier van te hebben. Je kunt dus gerust op pad met een Bioracer dames wielrenbroek, de zemen zijn geschikt om ook tijdens de lange duurritten voldoende comfort te bieden! Uiteraard zijn deze wielerbroeken gemaakt met een speciale dames pasvorm en vallen ze iets korter, bijvoorbeeld de Bioracer team women bibshort 2.0Bioracer vesper Epic bibshort en de Bioracer vesper short soft.
Bioracer makkelijk naar het toilet dames bibshorts
Dat een toiletbezoek voor een vrouw niet altijd even eenvoudig is, dat is algemeen bekend. Bioracer heeft een speciale dames wielerbroek ontwikkeld met een rits aan de achterkant! Hierdoor is een toiletbezoek, dus ook voor een vrouw, erg snel gedaan. De rits wordt bedekt met stof, hierdoor gaat de rits niet irriteren tegen de huid. Ook deze speciale dames wielerbroek van Bioracer wordt voorzien van een kwaliteit zeem, snelle lycra materialen en de Bioracer vesper bibshort soft is in alle maten beschikbaar!
Bioracer fietsbroek kopen voor kinderen
De kinder wielerbroeken van Bioracer worden gemaakt van dezelfde snelle stoffen als de dames- en heren wielerbroeken, de Bioracer bibshorts staan dus garant voor snelle ritten. De Bioracer junior bibshort wordt gemaakt in diverse kindermaten, een wielerbroek voor kinderen hoort strak aan te sluiten en is hierdoor aerodynamisch en snel! Koop de Bioracer fietskleding voor kinderen ook gewoon in de Bioracer shop van Maxipromo sportswear, de jeugd heeft de toekomst!

626