Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Team DSM wielerkleding

Bestel de echte originele Team DSM wielerkleding zonder verzendkosten!


Bioracer heeft een samenwerking met Team DSM
Team DSM, Royal DSM, Keep Challenging en Bioracer bundelen hun krachten om technische wielerkleding te produceren die in de meest veeleisende omstandigheden voldoet. Omstandigheden waarmee de profrenners van Team DSM worden geconfronteerd en alleen de beste wielerkleding kan natuurlijk aan hun eisen voldoen. Dat is precies waar Bioracer in beeld komt!

Technologische wielerkleding van Bioracer
De rijke technische kennis van Bioracer bij de productie en ontwikkeling zorgt ervoor dat de teamkleding van Team DSM Pro Team wordt geproduceerd volgens de hoogste normen. De wielerkleding combineert de meest geavanceerde technologieën met kennis op het gebied van BioEfficiency, BioComfort en BioRegulation.

Profiteer ook van hoogwaardige Bioracer wielerkleding
De speciaal gemaakte wielerkleding van Team DSM zorgt voor een betere aerodynamica en levert een concurrentievoordeel op. Maar ook u als (fanatieke) hobbyrijder kunt net zo goed uitgerust zijn als de renners van Team DSM, de speciaal geproduceerde wielrenkleding is nu ook voor u beschikbaar.

Bestel de Team DSM wielerkleding in onze Bioracer webshop
Waar kun je de Bioracer Team DSM wielerkleding bestellen? Uiteraard kunt u bij de grootste Bioracer specialist deze fantastische artikelen bestellen, alle kleding en accessoires vindt u in onze Bioracer webshop en wij leveren zonder verzendkosten!

686