Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Wielershirt heren

Interessante kortingen tot 50% op onze aanbiedingpagina>>


Ruime keuze Bioracer wielershirts met korte mouwen
Koop eenvoudig in de webshop van Maxipromo sportswear de wielershirts met korte mouwen van Bioracer. Al deze zomershirts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen en sluiten perfect aan om het lichaam mits je de juiste maat kiest uiteraard. Bijvoorbeeld de Bioracer Epic fietsshirts met korte mouwen kun je voor zowel het mountainbiken als racefietsen gebruiken, mocht het wat kouder zijn dan kun je altijd een setje Bioracer armstukken onder een lycra shirt dragen!
Bioracer heren fietsshirts in de webshop
De Bioracer fietsshirts voor heren zijn van hoogwaardige kwaliteit, de wielrenshirts en mountainbikeshirts worden zelfs gedragen door de nationale teams van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg! De mannen wielershirts met korte mouwen zijn leverbaar in verschillende kleuren en leuke designs, er zit dus altijd wel een shirt bij dat je mooi vindt! Favoriet zijn de Bioracer Metalix Heren jersey, de Bioracer Nederland wielershirt korte mouw en de Bioracer team short sleeve jersey bodyfit 2.0.
Bioracer fietsshirt speciaal voor kinderen
Het assortiment van Bioracer is enorm groot, zo heeft Bioracer een mooie lijn kinder wielerkleding ontwikkeld. De Bioracer fietskleding voor kinderen is gemaakt van een uitzonderlijke kwaliteit, met name Matrix- en Lycra stoffen worden veelvuldig toegepast. Een gaaf shirt is de Bioracer Junior Kinder jersey.

734