Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Snelpak


Bioracer snelpak met korte mouw online bestellen
Bioracer heeft de snelste tijdritpakken in haar assortiment en deze zijn ook te koop voor de consument! Het Bioracer speedwear concept RR suit met korte mouwen wordt veel gebruikt tijdens mountainbike wedstrijden of racefiets wedstrijden, de speedwear pakken met korte mouwen worden continu uitvoerig getest om ze nog verder te optimaliseren. Bioracer makes you faster!
In onze Bioracer shop is het tijdritpak met lange mouwen te koop
Tom Dumoulin is in een suit van Bioracer wereldkampioen tijdrijden geworden, dit bewijst de kwaliteit van de snelste tijdritpakken ter wereld. De Bioracer aerosuits worden getest in de meest innovatieve windtunnels door professionele atleten. Bestel snel en eenvoudig het Bioracer speedwear concept tt suit in de webshop van Maxipromo, snelheid gegarandeerd!
Cyclocross pak kopen? Bioracer cross suit!
Het Bioracer speedwear concept cross suit is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen, zo is het pak waterafstotend maar toch ademend! Wereldtoppers als Mathieu van der Poel en Marianne Vos zijn meerdere malen wereldkampioen geworden in een cyclocross pak van Bioracer Speedwear, het Bioracer veldritpak is legale doping om nog harder te kunnen gaan!

623