Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Triathlon

Interessante kortingen tot 50% op onze aanbiedingpagina>>


Bioracer triathlonpak voor heren bestellen
Triatlons worden telkens populairder in Nederland en om een dergelijke wedstrijd te kunnen voltooien is een kwalitatief goed triatlonpak zeer gewenst. Een Bioracer heren pak is geschikt voor de korte-, middellange- en een hele triatlon! De suits van Bioracer zijn leverbaar in verschillende types en kleuren, voor ieder wat wils dus!
Dames triathlon kleding kopen in de Bioracer shop
Bioracer is marktleider op het gebied van custom made triatlonkleding, Bioracer dames trisuits worden gemaakt van de meest hoogwaardige en snelste stoffen. De Bioracer trisuits worden geproduceerd met de rits op de voorzijde of op de achterzijde, hierdoor kun je dus als recreant gebruik maken van de snelste pakken ter wereld maar ook als professioneel triatleet!
De jeugd heeft de toekomst, Bioracer triatlonpak voor kinderen
Het Bioracer trisuit voor kinderen is gemaakt van de snelste materialen ter wereld en mag gedragen worden tijdens wedstrijden, de YKK-rits is aan de achterzijde aangebracht. Het Bioracer speedsuit voor kinderen staat garant voor het grootste plezier en de snelste tijden, koop eenvoudig en snel in de Bioracer shop van Maxipromo sportswear!
Welke Bioracer triatlonpakken kunnen wij aanbevelen?
Bioracer junior trisuit
Bioracer trisuit team women
Bioracer trisuit team men
Bioracer trisuit elite men
Bioracer trisuit bathing women
Bioracer trisuit elite women

624