Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Team Ineos Grenadiers wielerkleding


Bij ons koopt u uitsluitend originele kwaliteit, geen replica!


Bioracer is de wielerkleding partner van Team Ineos Grenadiers
Bioracer en Team Ineos Grenadiers hebben de handen ineengeslagen, Bioracer vindt in de grootste wielerploeg ter wereld namelijk de perfecte ambassadeur om nog meer bekendheid te creëren. In het internationale wielrennen staat deze ploeg 365 dagen per jaar in de schijnwerpers dus is dit de juiste stap op het juiste moment. De afgelopen jaren heeft Bioracer namelijk vooral in Europa een leidende rol gespeeld in de ontwikkeling van wielerkleding en het is nu tijd om uit te breiden naar andere landen en zelfs continenten.
U kunt de Team Ineos Grenadiers fietskleding bij ons bestellen
Uiteraard is de teamkleding van dit Britse team ook beschikbaar voor u, er is namelijk een compleet aanbod fietskleding in onze webshop te koop. Van een wielershirt tot een bibshort en van een fietsjasje tot een winterbroek, maar ook accessoires als handschoenen, sokken en een petje mogen niet ontbreken. De kwaliteit is, zoals u van Bioracer mag verwachten, van een hoogwaardig niveau en de kleding wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Bestel de Team Ineos Grenadiers teamkleding in onze Bioracer webshop
Wij hebben de grootste Bioracer webshop en daarin mag de wielerkleding van Team Ineos Grenadiers uiteraard niet ontbreken, het complete assortiment is bij ons online te bestellen! Wij leveren alle artikelen zeer snel en retourneren kan binnen 14 dagen, veilig en eenvoudig shoppen dus. Voor meer informatie over de Team Ineos Grenadiers teamkleding bel of mail ons, maar u kunt ook een afspraak maken voor virtual shoppen of virtuele informatie!

721