Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Team DSM kleding bestel je in onze Bioracer webshop!

Geplaatst: 19 maart 2021

Team DSM powered by Bioracer
Team DSM en Bioracer zijn een intensieve samenwerking aangegaan met als doel om wielerkleding te produceren dat maximaal comfort biedt en met de beste eigenschappen onder alle weersomstandigheden. De profrenners van Team DSM worden met de meest uiteenlopende situaties geconfronteerd en alleen wielerkleding van de beste kwaliteit kan dan aan alle eisen voldoen. De jarenlange ervaring en enorme gedrevenheid van de mensen achter het toonaangevende merk Bioracer leveren hierbij uiteraard een zeer essentiële bijdrage!

Bioracer ontwikkelt technologische wielerkleding
De kleding van het DSM Pro Team wordt geproduceerd volgens de hoogste normen, Bioracer heeft als producent hiervoor dan ook alle technische kennis in huis! Het streven is om de wielerkleding te ontwikkelen met behulp van de meest geavanceerde technologieën, met een eindproduct dat op het gebied van BioEfficiency, BioComfort en BioRegulation de hoogste standaard heeft. Bestel nu alle wielerkleding in de Team DSM webshop!

Hoogwaardige Bioracer wielerkleding voor iedereen
De wielerkleding van Team DSM is een unieke collectie en u kunt nu ook profiteren van deze aerodynamische kleding met een perfecte pasvorm, want "Bioracer makes you faster"!. Hoe mooi is het dat elke liefhebber dezelfde uitstraling op de fiets kan hebben als de renners van Team DSM, de wielrenkleding is speciaal voor u geproduceerd en is per direct uit voorraad leverbaar.

Team DSM artikelen zijn nu bij Maxipromo sportswear te bestellen
Team DSM summer sock
Team DSM cycling cap
Team DSM aero sock
Team DSM summer glove
Team DSM shortsleeve jersey replica kids
Team DSM short replica kids
Team DSM shortsleeve jersey replica
Team DSM bibshort replica
Team DSM body pro team
Team DSM longsleeve jersey replica
Team DSM shortsleeve aero jersey pro team
Team DSM bibshort pro team

In onze Bioracer webshop bestelt u alle Team DSM wielerkleding
Deze fantastische wielerkleding van Team DSM kunt u uiteraard bij de grootste Bioracer specialist bestellen, wij zijn een officiële partner van de marktleider op het gebied van custom made wielerkleding. Alle wielershirts, fietsjasjes, bibshorts en accessoires kunt u veilig en zonder verzendkosten in onze Bioracer webshop kopen! U wilt niet online kopen of u wilt de kleding passen, dan verwelkomen wij u graag in de grootste Bioracer showroom van Nederland.

Bent u op zoek naar een leverancier voor wielerkleding met eigen opdruk?
Als u geen standaard wielerkleding, hardloopkleding of triatlonkleding wenst dan kunnen wij uiteraard ook compleet unieke teamwear leveren. Onze designers maken graag een ontwerp geheel naar uw specifieke wensen, maak een vrijblijvende afspraak bij u op locatie of in onze ruime showroom in Nunspeet. Wij verwelkomen u graag en laten u alle mogelijkheden zien, de Bioracer collectie is zeer breed en wij adviseren u graag onder het genot van een kopje koffie. Een afspraak maken gaat heel eenvoudig, hier vindt u al onze contactgegevens.


257