Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Maak kennis met de nieuwe Bioracer ICON kledinglijn!

Geplaatst: 18 januari 2022

Bioracer gaat door waar anderen stoppen en dat komt geheel tot uiting in de nieuwste custom wielerkleding, genaamd ICON!

ICON vervangt de Prof lijn en de Raceproven lijn
Elk team, vereniging en bedrijf dat ooit in Bioracer teamwear heeft gereden kent de Prof- en de Raceproven wielerkleding ongetwijfeld. Mede door deze zeer succesvolle kleding is Bioracer in de afgelopen decennia uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van custom made wielerkleding in Europa. Inmiddels worden er serieuze initiatieven genomen om ook wereldwijd bekendheid te krijgen. Door bijvoorbeeld het “partnership” met het Ineos Grenadiers wielerteam zal het Belgische merk uit Tessenderlo ongetwijfeld naam maken en doorgroeien tot mogelijk de grootste en meest toonaangevende producent van teamkleding in de wereld.

De ICON lijn is divers maar zeer overzichtelijk
Met de Prof- en de Raceproven lijn konden we in het verleden een enorm aantal verschillende artikelen aan onze klanten aanbieden, uiteindelijk werd het aanbod misschien zelfs wel te groot. Met de ICON lijn is er gekozen voor voldoende diversiteit in materialen en uitvoeringen én is er een duidelijke structuur aangebracht zodat er voor elk type renner een passende uitvoering is te kiezen. Zowel voor de hobby renner als voor de fanatieke (wedstrijd) renner zijn er zeker artikelen naar ieders wens!
bioracer_jersey_ss_iconbioracer_jacketls-icon-tempestbioracer_gilet-icon-light
Welke pasvorm heeft de nieuwe ICON lijn?
Zoals gezegd is er voor elk type fietser een passend item te kiezen, de pasvorm is “bodyfit” maar zeker niet “ultra fit”. Door deze universele pasvorm kan bijvoorbeeld een wat forser persoon slagen maar ook een slank afgetraind persoon zal zeker een maat kunnen kiezen dat mooi aan het lichaam aansluit. Door de zeer brede maatboog die Bioracer hanteert zijn de “stapjes” tussen elke maat relatief klein en dus kan men heel exact de juiste maat kiezen.

Welke items vinden we in de Bioracer ICON kledinglijn?
Het assortiment is zeer compleet kunnen we wel zeggen. Zo is het wielershirt in maar liefst 8 varianten leverbaar; u kunt bijvoorbeeld ook voor een mouwloze- en een lange mouw uitvoering kiezen. Verder kan het shirt worden geleverd met een hoge of een lage kraag, met structuur stof of gladde stof en zelfs met een mesh stof of gerecyclede stof. Ook voor de jasjes, bodywarmers, bibshorts, bibtights, snelpakken en accessoires zijn er enorm veel keuze mogelijkheden. En alle items zijn uiteraard compleet met uw eigen unieke design te bedrukken!
bioracer_bibshorts-icon-lycrabioracer_bibtights-icon-tempestbioracer_aurosuit_ss_icon_road_race_breeze

Maxipromo sportswear is graag uw partner voor het leveren van Bioracer ICON wielerkleding!
Als u alles over ICON wilt weten dan bent u uiteraard van harte welkom bij de grootste specialist van custom made fietskleding! Bij ons kunt u de kleding zien, passen en wij adviseren u over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen dan komen wij graag naar u toe!
Snelle aanvraag doen voor custom made ICON wielerkleding? Doe binnen 15 seconden een aanvraag voor Bioracer wielerkleding>>
Wilt u de officiële ICON wielerkleding van team Ineos Grenadiers 2022 bestellen? Ga naar de Ineos Grenadiers bestelpagina>> 


257