Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer Spitfire en Vesper fietsbroek in de webshop te bestellen!

Geplaatst: 08 november 2021

De fietsbroeken van Bioracer komen vaak als beste uit de test!
Alle grote vakbladen en media platforms testen elk jaar bibshorts en bibtights van verschillende merken. Het zal u niet verbazen dat Bioracer met grote regelmaat als beste uit de bus komt, uiteraard op basis van de unieke eigenschappen maar ook de uitmuntende prijs/kwaliteit wordt als groot pluspunt benoemd. U ziet bij diverse andere merken buitensporige prijzen die gebaseerd zijn op imago, door de extreem hoge prijzen neemt de consument dan ook aan dat de desbetreffende bibshort of bibtight beter is dan een uitvoering van misschien wel de helft van deze prijzen. Bij ons merk Bioracer kunt u er in elk geval 100% van uitgaan dat u niet teveel betaald voor een artikel, er worden dan ook geen concessies gedaan in de kwaliteit van de stoffen en de zemen. De zemen worden overigens door Bioracer zelf ontwikkeld!

De Bioracer Spitfire bibshort voor heren is een topper
Voor de mannen is er een model in het assortiment welke enorm populair is, dit is de Bioracer heren bibshort Maxi. Deze Spitfire broek heeft zich al geruime tijd bewezen door de extreem interessante prijs/kwaliteit verhouding, deze Bioracer fietsbroek is voorzien van de beste Vapor men zeem en aan de uiteinden van de pijpjes zijn brede siliconen leggrippers aangebracht. De Spitfire Epic bibshort is momenteel de meest comfortabele zomer wielerbroek op de markt, doordat er siliconen in de stof is verwerkt zijn de leggrippers overbodig en voelt dit model aan als een tweede huid. Uiteraard is is ook deze fietsbroek voorzien van de beste Vapor zeem, de online reviews geven aan dat deze fietszeem een echte topper is.

De Bioracer Vesper bibshort voor dames met of zonder bretels
Voor de dames zijn dezelfde modellen beschikbaar die we eerder hebben genoemd, het gaat voor de dames dan om de Bioracer dames bibshort Maxi en de Bioracer team purple bibshort. Daarbij heeft Bioracer ook een uitvoering met een rits aan de achterkant zodat een toilet bezoek veel makkelijker wordt, lijkt je dit ideaal kies dan voor de Bioracer vesper Dames bibshort soft. Deze dames modellen zijn allemaal uitgevoerd met elastische bretels maar ben je op zoek naar een dames fietsbroek zonder bretels dan is de Bioracer vesper Dames short soft de perfecte keuze.

biorace-bibshort-fietsbroek   biorace-bibshort-webshop-online

De Bioracer Spitfire bibtight voor heren is de perfecte winter fietsbroek
Bent u op zoek naar een comfortabele winterbroek voor het fietsen dan heeft de Bioracer spitfire Heren bibtight Tempest (Smooth UNI pad) een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle Bioracer fietsbroeken voor de winter zijn gemaakt van rekbaar Tempest materiaal, dit houdt in dat de bibtights een zeer goede pasvorm hebben en dat ze tevens waterafstotend zijn. Lijkt een uitvoering met de unieke Vapor zeem en grote reflecterende delen u een goede keuze, ga dan zeker voor de Bioracer spitfire Heren bibtight Tempest (Vapor MEN pad). Heeft u het vaak koud of bent u die renner die in alle weersomstandigheden wilt kunnen blijven fietsen dan is de iets dikkere Bioracer spitfire Heren bibtight Tempest protect (Vapor MEN pad) de ideale uitvoering, deze lange wielerbroek is namelijk gemaakt van het sterk isolerende Tempest protect materiaal.

De Bioracer Vesper bibtight voor dames met of zonder rits
Net als voor de heren biedt Bioracer voor de dames een winter fietsbroek aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, de dames Bioracer vesper Dames bibtight Tempest (Smooth UNI pad) is uiteraard ook gemaakt van Tempest stof en voorzien van een meer dan goede wielerzeem. Wenst u een Vapor dameszeem, een rits aan de achterzijde en grote reflecterende delen dan adviseren wij de Bioracer vesper Dames bibtight Tempest (Vapor UNI pad), dit is tevens de meest verkochte winterbroek voor dames in Nederland. Als u kiest voor de extra dikke Tempest protect uitvoering dan is de Bioracer vesper Dames bibtight Tempest protect (Vapor UNI pad) de perfecte keuze.

biorace-bibtight-winterbroek-aanbieding   /biorace-vesper-bibtight-fietsbroek-met-rits

Voor persoonlijk en digitaal Bioracer advies bent u bij ons op het juiste adres
Bent u benieuwd naar ervaringen of reviews over Bioracer fietsbroeken, laat het ons weten dan vertellen we u graag meer over de diverse modellen. Voor alle mogelijke informatie kunt u ons uiteraard bellen of mailen, door onze jarenlange ervaring met het merk Bioracer kunnen wij u zeker van het beste advies voorzien. Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen maar u stelt persoonlijk contact wel op prijs dan nodigen wij u graag uit voor een virtuele afspraak via WhatsApp of wij mailen een informatie filmpje over het artikel waarin u geïnteresseerd bent, maak hiervoor eenvoudig een afspraak!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257