Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bestel Ineos Grenadiers kleding 2022 in onze Bioracer webshop!

Geplaatst: 15 november 2021

Bioracer sluit een kleding deal met het Ineos Grenadiers cycling team
De belangrijkste deal in de wereld van custom teamkleding is onlangs gesloten tussen Bioracer en het profteam van Ineos Grenadiers, het grootste wielerteam van dit moment. Wielerfans kennen Bioracer zeker als kleding leverancier van de nationale bonden van België, Nederland en Duitsland. Inmiddels heeft Bioracer meer dan 1.000 medailles verzameld op Olympisch, Wereld- en Europees kampioenschapsniveau. Op het gebied van custom made teamwear is Bioracer de marktleider, vele bedrijven en teams mogen rekenen op de hoogwaardige kwaliteit en continuïteit die al jaren geleverd wordt.

Bioracer heeft een zeer rijke historie in wielerkleding
Bioracer is opgericht in 1985 door Raymond Vanstraelen en met een kleine omweg (productie van fietsframes) werd er gestart met het produceren van kleding. Aanvankelijk werd er geproduceerd in een logeerkamer en er ontstond al snel een samenwerking met het succesvolle Panasonic Isostar team. Rond 1994 werd er ook een partnerschap aangegaan met de Belgische Nationale bond, dit betekent dat het Bioracer logo al bijna 3 decennia lang op de wielerkleding van onze zuiderburen te zien is. De Nederlandse- en Duitse bonden volgden niet lang daarna waardoor de groei van het bedrijf een grote impuls kreeg.

Technologisch gezien is Bioracer ook dé koploper
Inmiddels heeft de firma Bioracer flink uitgebreid en beschikt het over biomechanica labs, een CDF-computer modellering suite en een privé windtunnel. Deze faciliteiten helpen renners van de nationale teams maar ook individuele atleten om zich optimaal voor te bereiden op grote kampioenschappen. Bioracer werkt vaak samen met teams, in het verleden is er bijvoorbeeld al een project geweest met het toenmalige Sky wielerteam. De profploeg die nu bekend staat als Ineos Grenadiers zal in het nieuwe seizoen dus opnieuw profiteren van de ervaring en expertise van Bioracer.

ineos-grenadiers-fietsshirt   ineos-grenadiers-wielerkleding

Bioracer is een kledingpartner voor elk soort renner
Naast de professionele teams en nationale selecties vormt custom made kleding voor verenigingen, amateur teams en vriendengroepen uiteraard het grootste deel van de productie van Bioracer. Een groot aantal van de artikelen, die in samenwerking met de profs worden ontwikkeld, zijn ook beschikbaar voor de breedte sport. Bioracer is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met ongeveer 450 medewerkers die werkzaam zijn in 5 eigen productielocaties, elk jaar worden meer dan 1.000.000 kledingstukken geproduceerd!

Ineos Grenadiers wielerkleding kunt u in onze Bioracer webshop bestellen!
Hoe gaaf is het om in dezelfde kleding te rijden als bijvoorbeeld Egan Bernal, Richard Carapaz, Filipo Ganna, Michael Kwiatkowski en Tom Pidcock! Deze nieuwe officiële wielerkleding van het Ineos Grenadiers team kunt u bij ons in de Bioracer webshop bestellen, het assortiment bestaat uit; fietsshirts, fietsbroeken, fietsjasjes, fietsbodywarmers, fietshandschoenen, fietssokken en andere accessoires. De Ineos Grenadiers wielerkleding 2022 is compleet online bij ons te koop, profiteer van de doorlopende aanbiedingen!


257