Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Zemen worden door Bioracer zelf ontwikkeld en getest!

Geplaatst: 19 augustus 2023

Van botsende kasseien tot hobbelige grindwegen, we weten uiteraard dat de meest veeleisende wegen de beste materialen vereisen. Daarom zijn de Bioracer fietsbroeken voorzien van de beste zemen. Zowel de Wave zeem als de Vapor zeem zijn getest op de uitdagende kasseiwegen van Vlaanderen om u een comfortabele dag in het zadel te garanderen.
bioracer 3d vapor zeem
3D gevormde Wave zeem
De Wave zeem past zich aan uw lichaamscontouren aan en geeft u een uniek gevoel van meer controle en stabiliteit op de fiets, op deze manier kunt u zich concentreren op het fietsen en uw omgeving. Deze zeem is 3D anatomisch ontworpen, de futuristische vorm van de Wave zeem volgt de contouren van uw lichaam. De voordelen? Betere drukverdeling, minder wrijving en meer stabiliteit.
bioracer wave split men zeembioracer wave one women zeem

Demping
Om een optimale positie op het zadel en comfort tijdens de meest extreme ritten te garanderen, combineert de Wave zeem een unieke pasvorm met schokbeschermingszones op de meest gevoelige gebieden. Dit zal ook uw doorbloeding verbeteren en dus uw prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Pasvorm
Na een paar dagen vormt de 3D anatomisch voorgevormde zeem zich naar uw lichaam. De zeem volgt uw contouren terwijl u op de pedalen duwt, wat resulteert in minder wrijving en meer stabiliteit op de fiets.

bioracer zeem voor mannen en vrouwen

Vapor zeem met meervoudig dempingscomfort
Op zoek naar de ultieme comfortervaring op het zadel? Dankzij de superieure demping beschermt de Vapor zeem u tegen de botsende kasseien en oneffen wegen. De Vapor zeem biedt een comfortabele demping, ondersteuning en de perforaties zorgen voor ademend vermogen met daarbij een optimale vochtregulatie.

bioracer vapor zeem beste getest  bioracer zeem goede review

Demping
Deze zeem is ontworpen met het "multi density schuim" voor superieure dempingseigenschappen. De Vapor zeem absorbeert schokken en trillingen waardoor een ongeƫvenaarde demping en bescherming wordt geboden, zelfs op de ruigste wegen.

Pasvorm
Om u de unieke comfort ervaring te bieden, is de bovenlaag van de Vapor zeem gemaakt van zachte microvezel om wrijving te voorkomen en is hij voorzien van een open structuur materiaal voor een beter ademend vermogen.

Evapor schuim technologie
De "multi density schuimconstructie" zorgt voor een optimale ondersteuning en comfort. De 3D structuur zorgt namelijk voor een vrije luchtstroom waardoor de zeem ademend, licht en sneldrogend is. Dit betekent een optimale vochtregulatie en betere huidbescherming, bovendien zorgt het rubberachtige gedrag van het schuim voor schokbescherming tijdens het fietsen. Deze unieke technologie wordt in zowel in de Wave zeem als de Vapor zeem toegepast.
bioracer zeem test en ervaringen
Protolab gecertificeerd
Bij het ontwikkelen van een van de belangrijkste onderdelen van uw fietskleding heeft het interne Bioracer Protolab niets aan het toeval overgelaten. Zowel de Vapor zeem als de Wave zeem zijn uitvoerig getest door de innovatieve "Pad Testing Machine"!

bioracer zeem test laboratorium


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257