Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Wij vertegenwoordigen met succes het merk Bioracer!

Geplaatst: 27 juni 2018

Bioracer fietskleding laten bedrukken
We zijn er trots op dat wij inmiddels de grootste specialist zijn in custom fietskleding met het merk Bioracer. Wij leveren van dit merk enkel de best geteste wielerkleding, deze informatie komt uit feedback van vele topatleten en diverse nationale selecties. Voor de fietskleding met een geheel eigen ontwerp bieden wij een totaalpakket aan van kleding welke geschikt is voor alle seizoenen van het jaar. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld alleen wielershirts te laten bedrukken in uw eigen team- of verenigingskleuren. Wielerkleding is de grootste markt maar wij leveren ook custom teamkleding voor triatlon, hardlopen en schaatsen. Deze sportkleding is volledig custom made en kan geheel naar uw wensen bedrukt worden. Bekijk de vele voorbeelden van door ons geleverde Bioracer wielerkleding.

Wielerkleding ontwerpen
Om het u gemakkelijk te maken verzorgen wij voor u het complete ontwerp, uiteraard in goed overleg zodat we voor het ultieme design kunnen gaan. Niks geen saaie standaard programma’s dus met maar een paar mogelijkheden waarin u  zelf moet proberen te ontwerpen. Als wij over de juiste informatie en eventuele logo’s beschikken, maken wij voor u gewoon binnen 1 dag een ontwerp op maat. Dat is uniek in Europa! Wij ontwerpen niet alleen fietskleding maar verzorgen het complete orderproces. Wij adviseren over de juiste artikelen, leveren de gewenste pasmodellen en zijn 12 uur per dag telefonisch bereikbaar voor vragen.

Levertijden van custom wielertenues
U ontvangt van ons niet alleen binnen 1 dag een overzichtelijke offerte op maat, maar u heeft tijdens het gehele proces te maken met dezelfde contactpersoon. Deze persoon zal u begeleiden tijdens het produceren van de fietskleding. De levertijden van ons merk Bioracer zijn zeer betrouwbaar te noemen en zullen vooraf met u afgestemd worden. De teamkleding kan uiteindelijk afgehaald worden of wij versturen het naar het door u opgegeven adres.

Nabestellen van bedrukte wielerkleding
Bij het nabestellen van custom fietskleding zijn wij zeer flexibel. U zult merken dat de prijzen van ons merk Bioracer zeer transparant zijn. U wilt een kleine nabestelling doen? Dan kunt u de eerder bestelde wielershirts of bibshorts tegen dezelfde prijzen weer bij ons bestellen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze Bioracer store, hier kunnen wij alle artikelen aan u laten zien en u uitgebreid adviseren. De koffie staat uiteraard klaar!


257