Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Wij leveren Bioracer hardloopkleding met opdruk!

Geplaatst: 14 oktober 2019

Bioracer hardloopkleding met bedrukking
Bioracer is marktleider op het gebied van teamkleding met opdruk en de laatste jaren is het assortiment hardloopkleding verder uitgebreid. Bij de ontwikkeling wordt de kwaliteit en het draagcomfort, in samenwerking met topatleten, uitvoerig getest zodat uiteindelijk iedereen zijn of haar persoonlijke topprestatie kan leveren. De hardloopkleding van Bioracer kan worden voorzien van een uniek ontwerp met de specifieke verenigingskleuren of in de stijl van een team of organisatie. We leveren deze kleding in kleine aantallen, al vanaf 5 stuks ontwerpen en maken wij jouw unieke hardloopkleding! Bovendien is de levertijd ook snel in vergelijking met vele andere aanbieders.

Bioracer RUNNING SINGLET
Licht en ademend mouwloos loopshirt met mooie bias afwerking in de nek en bij de oksels. Dit Bioracer singlet is vervaardigd van een stof met een zachte binnenzijde voor extra draagcomfort zodat eventuele schuurplekken worden voorkomen.
bioracer-running-singlet
Bioracer RUNNING SHIRT SHORT SLEEVES
Dit lichtgewicht loopshirt met korte mouwen is voor trainingen en wedstrijden in normale tot warme temperaturen. De binnenzijde van de stof is is extra zacht om wrijving tijdens het lopen te vermijden. Dit Bioracer loopshirt is leverbaar met een ronde kraag of Vhals.
bioracer-running-shirt-short-sleeves
Bioracer RUNNING SHIRT LONG SLEEVES
Dit loopshirt met lange mouwen is voor training en competitie in gemiddelde temperaturen, vervaardigd van ademend en licht Owens materiaal. De binnenzijde van deze stof is zachter voor een irritatieloze loopervaring. Uitgevoerd met een ronde kraag of Vhals.
bioracer-running-shirt-long-sleeves
Bioracer RUNNING BIKINI TOP WOMEN LYCRA
Deze hardloop top is speciaal gemaakt voor de dames, het is het ideale kledingstuk voor vrouwen die op zoek zijn naar steun en ademend vermogen. De Bioracer running top is afgewerkt met een mooie bias rond de hals en bij de oksels.
bioracer-running-bikini-top-women-lycra
Bioracer RUNNING JACK ATOM LS 2.0
Dit lichtgewicht hardloop jack is gemaakt van winddicht materiaal, gecombineerd met airmesh ademende zijpanden. Voorzien van een sterke YKK rits, reflecterende PXL delen en een aangepaste pasvorm voor vrouwen.
bioracer-running-jack-atom-ls-2-0-women
Bioracer RUNNING BODY ATOM NETZ
Deze hardloop bodywarmer heeft een winddicht voorpand, gecombineerd met een airmesh ademend achterpand. De body is voorzien van een sterke YKK rits, reflecterende PXL delen en er is ook een damesversie leverbaar.
bioracer-running-body-atom-netz
Bioracer RUNNING JACKET TEMPEST LIGHT
Dit Bioracer runningjack is vervaardigd van rekbaar lichtgewicht tempest materiaal zodat het draagcomfort optimaal genoemd mag worden. Dit jack is geschikt voor lagere temperaturen tijdens de wintermaanden maar heeft een sterk ademend vermogen.
bioracer-running-jacket-tempest-light
Bioracer RUNNING SHORT LYCRA
Deze lichtgewicht loopshort is gemaakt van Lycra Performer. Dit is een licht en elastisch weefsel dat een compressie effect geeft om uw spieren te ondersteunen en de bloedcirculatie te stimuleren. Uitgevoerd met een brede, elastische heupband met intern trekkoord voor het aanpassen van de pasvorm.
bioracer-running-short-lycra
Bioracer RUNNING SHORT STRATOS ELITE BACKPOCKET ZIPPER
Deze lichtgewicht Bioracer loopshort biedt extra compressie en zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en ademend vermogen. De elastische heupband met intern trekkoord en de brede leggrippers zorgen voor een perfecte pasvorm. In een extern zakje met rits kunt u kleine objecten bewaren.
bioracer-running-short-stratos-elite-backpocket-zipper
Bioracer ATHLETICS SHORT HOT - WOMEN
Deze short is speciaal voor de dames ontwikkeld, een kortere uitvoering en met een meer vrouwelijke pasvorm dan de andere Bioracer running shorts. De stof is zeer comfortabel voor een perfecte pasvorm en sterk ademend vermogen. 
bioracer-athletics-short-hot-women
Bioracer ATHLETICS SHORT FREERUN
Deze short is populair onder sporters die bijvoorbeeld actief zijn in het freerunnen of deelnemen aan obsticle runs. Deze short heeft wijde pijpen voor extra bewegingsvrijheid en comfort.
bioracer-athletics-short-freerun
Bioracer ATHLETICS TIGHT 3/4 LYCRA
Deze driekwart Bioracer running tight is geschikt om te dragen tijdens gematigde temperaturen. Deze tight is gemaakt van spierondersteunend lycra materiaal en zorgt hiermee voor een comfortabel draagcomfort met voldoende ademend vermogen.
bioracer-athletics-tight-3-4-lycra
Bioracer ATHLETICS TIGHT 3/4 WINTER
Deze winter versie van de zomer running tight is voorzien van een thermische stof en is daarmee uitermate geschikt voor lagere temperaturen of voor omstandigheden met gure wind. Uiteraard biedt deze tight ook een hoge mate van ademend vermogen.
bioracer-athletics-tight-3-4-winter
Bioracer ATHLETICS TIGHT LYCRA
Deze lange running tight heeft dezelfde eigenschappen als de 3/4 zomer uitvoering.
bioracer-athletics-tight-lycra
Bioracer ATHLETICS TIGHT WINTER
Deze lange running tight heeft dezelfde eigenschappen als de 3/4 winter uitvoering.
bioracer-athletics-tight-winter
Waar koop je Bioracer hardloopkleding met bedrukking?
Maxipromo sportswear is een partner van Bioracer en wij verzorgen het gehele traject van advies, offerte, ontwerpen en passen. U kunt in onze Bioracer shop terecht om de hardloopartikelen te zien, met name het materiaal en de pasvorm zijn uiteraard erg belangrijk. Ben je opzoek naar een hoogwaardige en professionele kwaliteit dan is Bioracer hardloopkleding de beste keuze. Mail of bel ons voor een afspraak en kom langs in onze winkel in Nunspeet.


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257