Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Wielerkleding laten ontwerpen en bedrukken?

Geplaatst: 11 augustus 2018

Telkens meer vriendengroepen, bedrijven en teams laten custom made fietskleding bij ons maken. De minimale aantallen zijn laag, je kunt zelf je kleuren bepalen en we maken een uniek design voor elke opdracht. Bovendien betaal je voor ons merk Bioracer voor een compleet bedrukte wielerset minder dan voor een standaard collectie set in de winkel, geen reden om het dus niet te doen!

Wij leveren Bioracer speedwear vanaf kleine aantallen
Bioracer is marktleider in Europa en is de supplier van de nationale teams van onder andere Nederland, Duitsland, Belgiƫ en Rusland. Je kunt met zekerheid stellen dat ons merk een "A status" heeft in de wereld van teamkleding. Het is dan ook zeer uniek dat wij deze kwaliteit kleding al vanaf 5 sets kunnen leveren, met de aantallen van aanvullende items kunnen we zelfs nog wat flexibeler zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld snelpakken, tijdritpakken, bodywarmers of jasjes. Onze instel- en ontwerpkosten zijn tevens lager dan bij alle andere merken, met een subtiele vermelding van ons logo betaal je slechts 75 euro totaal. Bij dit bedrag zijn een onbeperkt aantal wijzigingen inbegrepen bij het maken van het design voor de wielerkleding. Je kunt gerust zeggen dat je flexibel en tegen de scherpste prijzen een topproduct bij ons koopt.

Maxipromo sportswear is partner van Bioracer
Met meer dan 20 jaar ervaring in de sportkleding wereld zijn wij inmiddels een volwaardig partner van Bioracer. In onze winkel in Nunspeet heten wij je van harte welkom en kunnen wij je adviseren over welke items het beste aansluiten op je specifieke wensen. Wij leveren meer dan 350 unieke items voor wielrennen, schaatsen, skeeleren, hardlopen en triatlon! Naast de enorme keuze kunnen wij snel "schakelen", als wij over de benodigde informatie beschikken dan kunnen wij binnen 1 dag een offerte en een design aanbieden. Wij maken de ontwerpen voor wielrenkleding in eigen huis dus de lijnen zijn kort en de communicatie verloopt rechtstreeks met de designer.

Bioracer teamkleding ook voor schaatsen, skeeleren, hardlopen en triatlon
Met ons merk Bioracer leveren wij de reeds bekende professionele kwaliteit ook voor enkele andere sporten. Met de kennis die is opgedaan in de wielersport en door de samenwerking met vele topsporters in de betreffende sporten zijn zeer hoogwaardige artikelen ontwikkeld. Al vele Wereld- en Olympisch kampioenen profiteerden al van de meest innovatieve teamkleding van de marktleider in Europa!

Voor meer informatie ga je naar de grootste specialist in teamkleding van Nederland, Maxipromo sportswear in Nunspeet!


257