Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Wielerkleding en accessoires koop je in de Bioracer shop!

Geplaatst: 18 juni 2019

Unieke Bioracer shop in Nederland
Wij leveren al 10 jaar met succes de kleding en accessoires van de marktleider in custom made teamkleding en nu bieden wij tevens online het complete assortiment collectiekleding. Nergens anders vind je zoveel Bioracer artikelen bij elkaar als in onze nieuwe webshop, lekker overzichtelijk waardoor je je favoriete artikel gemakkelijk kunt vinden. Je besteld je artikelen bij een officiƫle partner van Bioracer, dus met 100% zekerheid over de kwaliteit van de geleverde artikelen!

Bioracer trolley en rugtas
Bioracer heeft 2 fantastische tassen in haar assortiment, ze zijn van een hoogwaardige kwaliteit dus je zal hier lang plezier aan beleven. De trolley is ideaal voor het reizen en de rugtas is praktisch in gebruik tijdens wedstrijden, voor renners maar uiteraard ook voor de verzorgers.

Bioracer armstukken en beenstukken
De kwaliteit van deze onmisbare accessoires zijn onovertroffen. De armstukken en beenstukken van Bioracer zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, van een dunnere lycra tot een thermo uitvoering of zelfs een versie die vervaardigd is uit waterafstotend Tempest stof. De pasvorm is perfect want elk type is leverbaar in diverse maten, van klein tot groot.

Sokken en overschoenen van Bioracer
In onze webwinkel vind je een breed assortiment basic sokken en overschoenen maar tevens kun je hier de befaamde Bioracer speedwear artikelen kopen. Deze professionele artikelen zijn over het algemeen in een standaard kleur verkrijgbaar maar de "basics" zijn er in vele diverse kleur combinaties. Een overschoen die er wat ons betreft uitspringt is de "speedwear concept TT overshoe", deze staat bekend als de allersnelste onder de overschoenen.

Bioracer handschoenen, petjes en mutsen
Hoe belangrijk deze artikelen zijn hoeven we je vast niet te uit te leggen, Bioracer investeert daarom ook in deze items veel tijd en energie! Naast de fantastische zomerhandschoenen en winterhandschoenen biedt Bioracer ook hier weer een speciale handschoen voor het tijdrijden, de "speedwear concept TT glove". Ook de koerspetjes mogen niet ontbreken en voor de koude winters is er gedacht aan functionele mutsjes, enkele types zijn zelfs vervaardigd uit de speciale waterafstotende Tempest materialen.

bioracer_kaaiman_jack_shop_kopen

Bioracer snelpakken, tijdritpakken en trisuits
Dit zijn artikelen waar het Belgische Bioracer al jaren in uitblinkt, geen ander merk is zo vooruitstrevend en ambitieus bij het ontwikkelen van de snelste pakken ter wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de allergrootste atleten bewust kiezen voor de suits van Bioracer, maatwerk is dan ook de "standaard" voor deze topsporters. Ook in deze lijn blinken de "Bioracer speedwear" artikelen uit in perfectie. Zowel functionaliteit, pasvorm en kwaliteit kenmerken de pakken voor zowel het wielrennen, tijdrijden als triatlon.

Wielershirts en bibshorts van Bioracer
Populair is nog steeds een mooi setje bestaande uit een wielershirt en een bibshort, Bioracer biedt hierin zowel opvallende als strakke designs. De meest bekende artikelen zijn; het "Epic shirt", het "Spitfire shirt", het "Vesper shirt" en het "Speedwear concept shirt". Stuk voor stuk fantastische items waar uiteraard ook bijpassende bibshorts voor ontwikkeld zijn. Met een complete wielerset van Bioracer laat je zien wie je bent en waar je voor staat, je kiest tenslotte voor de beste uitstraling en kwaliteit!

Bioracer bodywarmers, jacks en tights
Met de lange natte en soms koude winters wil je optimaal voorbereid op pad gaan. Met de winter artikelen van Bioracer ga je in elk geval met een stuk zekerheid de weg op, deze kleding is veelal vervaardigd uit waterafstotende Tempest stoffen met perfect ademende eigenschappen. Regenjacks mogen uiteraard niet ontbreken en met het "Kaaiman jacket" heeft Bioracer opnieuw een unieke ontwikkeling gedaan, geen ander jack zal zo comfortabel zijn in natte winterse omstandigheden, ook meervoudig wereldkampioen Wout van Aert is ervan overtuigd dit het allerbeste is wat momenteel te koop is.

Maxipromo sportswear is een Bioracer store
Wil je je aankoop liever niet online in de Bioracer shop doen maar wel in een fysieke winkel? Kom dan gewoon naar de Bioracer store van Maxipromo sportswear in Nunspeet!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257