Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

Waarom kies je voor Bioracer speedwear?

Geplaatst: 21 december 2019

Bioracer gesublimeerde teamkleding
Het Belgische bedrijf Bioracer is marktleider op het gebied van custom made wielerkleding, hardloopkleding en triatlonkleding. Bioracer is de enige kledingproducent die de volledige controle heeft over het productieproces, dit omdat Bioracer alle kleding in eigen huis maakt en dus niet afhankelijk is van een externe partij.

Bioracer wielerkleding stoffen
Bioracer werkt met de beste uitgewerkte materialen, dit betekent dat alle stoffen uitvoerig zijn getest op zowel duurzaamheid, comfort en snelheid. Waar bij veel wielerkledingmerken een rits wordt gebruikt die niet altijd voldoet aan de kwaliteiten, gebruikt Bioracer in ieder wielerjasje, wielershirt of bodywarmer een hoogwaardige YKK-rits.

Bioracer prijzen
Ben je geïnteresseerd in Bioracer wielerkleding, hardloopkleding of triatlonkleding. Vraag dan een offerte aan bij Maxipromo. Na het kiezen van de gewenste artikelen ontvang je binnen één werkdag je gedetailleerde offerte in je mail, hoe simpel kan het zijn?

Bioracer kleding ontwerpen
Bioracer kleding kun je geheel naar je eigen wensen laten ontwerpen, je zit dus niet vast aan limieten van logo`s en- of kleuren. Wij maken de Bioracer ontwerpen in eigen huis waardoor we snel kunnen schakelen, lang wachten op een design zal dus bij ons dan ook niet voorkomen.

Bioracer levertijden
Wil je snel beschikken over wielerkleding geheel in je eigen unieke design? Dat kan! Op custom made Bioracer kleding zit een levertijd van slechts 6 tot 8 weken! Je kunt over dezelfde kwaliteit kleding als van wereldkampioenen beschikken. De nationale wielerploegen van België, Duitsland en Nederland rijden namelijk in de wielerkleding van Bioracer speedwear!

Bioracer kleding online kopen bij een Bioracer dealer
Wij zijn officieel partner van Bioracer, dit houdt in dat we alle kennis in huis hebben en bijvoorbeeld over een grote collectie paskleding beschikken. Tevens hebben wij een Bioracer shop waarin we de collectie kleding van Bioracer verkopen, alle zomerkleding en winterkleding is bij ons te bestellen!

Bioracer kleding kopen in een fysieke winkel
Koop je Bioracer kleding liever in een fysieke winkel? Dat kan uiteraard ook bij ons! Wij zijn namelijk een Bioracer store waar we de accessoires van Bioracer verkopen. Van Bioracer winterbroeken tot aan Bioracer wielershirts in leuke designs of in een lekker strak design. Kom langs aan de Waterweg 14A in Nunspeet en laat je informeren!


257