Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Succes voor Bioracer speedwear op het WK veldrijden in Zwitserland!

Geplaatst: 07 februari 2020

12 Bioracer medailles op het WK veldrijden in Dubendorf!
Afgelopen weekend werd het WK veldrijden verreden in het Zwitserse Dubendorf, uiteraard reden tijdens dit WK de nationale ploegen van Duitsland, België en Nederland in Bioracer speedwear kleding.

Nederlandse Shirin van Anrooij maakt favorietenrol waar bij de junior vrouwen
Tijdens het WK in Dubendorf werd er voor het eerst een WK voor junior vrouwen verreden, hierin pakte Bioracer maar liefst 2 van de 3 medailles. Het eerste Nederlandse Bioracer goud werd behaald door topfavoriet Shirin van Anrooij, Puck Pieterse wist knap 2e te worden. Beide dames reden dit WK in een Bioracer snelpak, sommige Bioracer rensters maakte de keuze voor een raceproven shirt met bibshort.

Ryan Kamp wordt Wereldkampioen bij de belofte mannen
In de U-23 categorie wist de Nederlander Ryan Kamp de overwinning naar zich toe te trekken en Wereldkampioen te worden, landgenoot Mees Hendrikx stond ook op het podium en werd knap 3e. De Bioracer teller staat na deze 2 categorieën al op 2 goud, 1 zilver en 1 brons!

Nederlands Bioracer feestje bij de elite vrouwen
Nederlands kampioene Ceylin del Carmen Alvarado wist afgelopen zaterdag Wereldkampioen te worden, dit deed ze voor de beste vrouw in koers Annemarie Worst. Lucinda Brand maakte het Nederlandse podium compleet door naar het brons te rijden, dit bewijst maar weer dat Bioracer garantie geeft tot succes!

Een volledig Belgisch Bioracer podium
Thibau Nys wist zijn favorietenrol waar te maken en Wereldkampioen te worden bij de junior mannen, Lennert Belmans en Emiel Verstrynge werden 2 en 3. Deze 3 Belgische medailles waren tevens de eerste medailles voor België op dit WK, dit was het 2e volledige Bioracer podium!

bioracer-wielerkleding-bedrukken-opdruk

Geen Bioracer podium bij de belofte vrouwen
Topfavoriet Inge van der Heijden had helaas een mindere dag op het WK veldrijden en werd 6e, de Nederlandse Manon Bakker deed het net iets beter en finishte als 5e. Van der Heijden en Bakker waren de enige Bioracer rijders in de top 10, bij de U-23 vrouwen stond er dus geen Bioracer renster op het podium.

9 Bioracer rijders in de top 10 bij de elite mannen
Mathieu van der Poel kon dit WK eigenlijk alleen maar verliezen, maar Mathieu kennende ging dit zeker niet gebeuren. Mathieu had na een ronde al 12 seconden voorsprong op de Belgen Eli Iserbyt en Toon Aerts. Mathieu bouwde zijn voorsprong steeds verder uit en wist vrij eenvoudig de Wereldtitel binnen te slepen, de Brit Tom Pidcock wist te verrassen en knap 2e te worden. De Belg Toon Aerts had het in de slotfase nog even lastig met de opkomende Wout van Aert maar Wout reed helaas lek waardoor Toon de 3e plek binnen kon slepen.

Bioracer wielershirt bedrukken bij Maxipromo Sportswear
Wil jij ook een Bioracer wielrenshirt bedrukken in je eigen kleuren en favoriete design, we helpen je graag op weg! Heb je een bedrijf, een vriendengroep of ga je voor een goed doel fietsen? Bij Maxipromo sportswear zijn we al jaren specialist in het ontwerpen en leveren van Bioracer speedwear. We maken alle unieke ontwerpen in eigen huis en kunnen wielerkleding in kleine aantallen leveren en met een snelle levertijd. Wil je meer weten over Bioracer wielerkleding bedrukken? Maak een afspraak en we vertellen je graag over alle mogelijkheden!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257