Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Ruime keuze Bioracer fietsjacks voor in de winter!

Geplaatst: 04 oktober 2021

De grootste keuze in Bioracer fietskleding vind je bij Maxipromo sportswear!
Bij de enige echte specialist in Nederland vind je uiteraard een enorme keuze in Bioracer fietsjasjes, fietsbroeken en andere accessoires. In onze Bioracer webshop bieden we het complete aanbod aan en op onze Bioracer wielerjack pagina staat de nieuwe wintercollectie bovenkleding van 2021.

Bioracer Vesper wielerjacks voor dames
Het assortiment Bioracer dames wielerjacks is zeer breed want er is een ruime keuze in verschillende materialen, uitvoeringen en kleuren. Het Bioracer vesper Tempest light Dames jacket bijvoorbeeld is ideaal voor het voorjaar en najaar omdat dit model gemaakt is van een iets dunner Tempest materiaal. Het Bioracer vesper Tempest spring Dames jacket kan daarentegen ook worden gebruikt bij lagere temperaturen, in combinatie met een goed thermoshirt of een windstopper krijg je het niet snel koud. Voor fietsers die bij extreem lage temperaturen of koude natte omstandigheden willen blijven fietsen is het Bioracer vesper Tempest protect winter Dames jacket de beste keuze. Alle jacks zijn gemaakt van waterafstotend en warmte isolerend stretch materiaal, dat betekent veel comfort en een perfecte pasvorm!

Bioracer Spitfire wielerjacks voor heren
Ook voor de heren biedt ons merk Bioracer voldoende keuze in wielerjasjes, naast dunne en dikke varianten in basic kleuren zijn er ook opvallende fluorescerende kleuren verkrijgbaar. Ook voor de heren is een iets dunner jasje beschikbaar welke perfect is als de temperaturen zakken, het Bioracer spitfire Tempest light Heren jacket is hiervoor een ideaal model. Is het nog iets kouder dan is vaak de versie met meer isolatie gewenst, kies dan het Bioracer spitfire Tempest spring Heren jacket want daarmee kun je in bijna alle omstandigheden fietsen. Als je alle omstandigheden wilt trotseren dan is het extra dikke winterjack onmisbaar, met het Bioracer spitfire Tempest protect winter Heren jacket kun je in weer en wind je ritjes blijven doen.


Het Kaaiman Bioracer regenjack is onmisbaar
Word je overvallen door een regenbui of trotseer je elk weertype dan kun je niet zonder een goed regenjasje van Bioracer. Het waterdichte Bioracer Kaaiman Uni jacket zwart is gemaakt van het beste sneldrogende materiaal en de pasvorm is aero race bodyfit. Het Kaaiman jack is te bestellen in 3 verschillende kleuren, zwart en 2 fluor kleuren die goed opvallen in het verkeer.

Ben je benieuwd naar reviews en ervaringen met Bioracer kleding?
Bij Maxipromo sportswear beschikken wij over de nodige expertise over het merk Bioracer, wij zijn tenslotte al jaren ervaringsdeskundigen. Wenst u een geheel objectieve mening over de kleding in het algemeen of u wenst een review over een specifiek artikel? Neem dan gerust contact met ons op, wij brengen u graag in contact met één van onze enthousiaste klanten. Dus twijfel niet en vraag ons naar ervaringen van mensen die het kunnen weten!


257