Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Opvallen doe je met reflecterende Bioracer fietskleding!

Geplaatst: 02 oktober 2023

Opvallende fietskleding zorgt voor meer veiligheid
De avonden worden langer en de dagen donkerder, de hoogste tijd om kleding te dragen waarmee je opvalt in het verkeer. Of je nu 's avonds een rit maakt of je gebruikt je fiets voor woon- werkverkeer, zorg in elk geval dat je gezien wordt! Uiteraard is het voor andere weggebruikers belangrijk dat je zichtbaar in het donker bent maar ook bij regenachtig weer ben je veel moeilijker te zien. Het is daarom dus van belang dat je wielerkleding niet alleen reflecterend maar ook opvallend is en opvallen zal je zeker ook met de fluor gele kleding van Bioracer. Je wordt sneller opgemerkt door andere weggebruikers en zij kunnen een betere inschatting maken van je snelheid, vooral als je wat harder gaat op bijvoorbeeld een racefiets of een elektrische fiets.

bioracer fluor fietskleding bedrukken

Draag een reflecterend en opvallend Bioracer fietsjack
Duidelijk is dat je in elk geval bovenkleding met reflecterende strepen of een fluor kleur moet dragen, hiermee heb je namelijk al een groot oppervlak waardoor je op zal vallen. Het waterafstotende Tempest wielerjasje is leverbaar in 2 diktes voor zowel milde temperaturen als koude temperaturen, afhankelijk van de temperatuur en de mate van inspanning kies je een van beide opties. Voor regenachtige omstandigheden is het Kaaiman regenjack de beste keuze, dit jack is waterdicht en heeft een zeer comfortabel draagcomfort. Om de wind te kunnen trotseren is de Bioracer bodywarmer ideaal, door het windstopper materiaal blijf je lekker warm en krijg je het tijdens je rit te warm dan berg je hem gemakkelijk op in de achterzak van je fietsjack.
bioracer fluor fietsjasjebioracer fluor regenkleding regenjackbioracer fluor bodywarmer windvanger
Opvallende Bioracer accessoires dragen bij aan meer veiligheid
Het hoogste deel van je lichaam is normaal gesproken je hoofd dus als je een opvallende muts draagt ben je waarschijnlijk nog iets beter zichtbaar, bovendien blijf je hiermee lekker warm. De bewegende delen van je lichaam zijn je benen en voeten dus als je hiervoor reflecterende fluor gele accessoires gebruikt is de kans dat je sneller gezien wordt uiteraard groter. De comfortabele fluor sokken hebben een perfecte pasvorm en de ademende lichtgewicht overschoenen sluiten mooi aan om je fietsschoenen.
bioracer fluor wieler fiets mutsbioracer fluor fietssokkenbioracer fluor overschoenen
Bioracer artikelen met Pixel technologie
Naast de fluor gele artikelen heeft Bioracer een reeks hoogwaardige zwarte kleding afgewerkt met reflecterende delen. Als de koplampen van een auto of motor op deze delen schijnen dan weerkaatst het licht enorm, het lijkt bijna of er een lamp terug schijnt! De lange fietsbroek, de handschoenen en de overschoenen zijn gemaakt van waterafstotend Tempest materiaal en zijn ideaal om te dragen in de koude Nederlandse winters. De stof is rekbaar dus het draagcomfort is erg hoog en de pasvorm is perfect mits je de juiste maat kiest.
bioracer reflecterende fietsbroekbioracer reflecterende handschoenenbioracer reflecterende overschoenen
Kom voor Bioracer kleding naar onze winkel of shop online
Maxipromo sportswear heeft de grootste Bioracer winkel van Nederland en levert de artikelen uit voorraad. Gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel kan uiteraard ook in onze Bioracer webshop!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257