Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Onze werkwijze voor het bedrukken van wielerkleding

Geplaatst: 31 augustus 2020

U bent geïnteresseerd in het laten ontwerpen en bedrukken van fietskleding maar u weet niet hoe het in zijn werk gaat? Het is niet ingewikkeld en we leggen u het graag uit!

Vraag een offerte aan voor de artikelen die u zou willen bestellen
U stuurt ons een bericht via ons contactformulier waarin u uw wensen aangeeft, vervolgens ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een offerte op maat. U weet misschien nog niet welke artikelen het beste aansluiten bij uw wensen of u wilt eerst de mogelijkheden zien? Dan maken we graag een afspraak met u zodat wij alle artikelen kunnen laten zien en tevens advies kunnen geven over welke artikelen het beste aansluiten bij uw wensen. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van custom made wielerkleding, hardloopkleding, triatlonkleding en schaatskleding dus we kunnen advies geven op basis van de ervaringen van duizenden sporters!

U ontvangt van ons een Bioracer offerte
Na ontvangst van ons voorstel heeft u wellicht nog vragen en indien nodig kunnen wij de offerte aanpassen naar uw specifieke wensen. Als u uiteindelijk akkoord gaat met ons voorstel dan kunt u ons alle benodigde informatie aanleveren, logo's ontvangen wij graag in een "vectoren bestand" als PDF of EPS bestand. Vervolgens maken wij een uniek ontwerp voor u, geheel op maat gemaakt en met uw favoriete bedrijfs- of teamkleuren.

Wij adviseren onze klanten om de Bioracer teamkleding te passen
Om de juiste kledingmaten te bepalen zou men altijd de diverse artikelen moeten passen, het kan via de Bioracer maattabel maar dat is nooit zo nauwkeurig dan dat men het echt past. Wij bieden daarom de mogelijkheid om u de Bioracer paskleding toe te sturen, uiteraard kunt u ook bij ons komen passen of we organiseren een pasavond op locatie.

bioracer-wielerkleding-bedrukken-goedkoop-snelle-levertijd

Wij kunnen een bestelpagina voor uw team of vereniging inrichten
Het is mogelijk om een gratis bestelpagina voor uw team of vereniging te maken, zo heeft u minimaal werk aan het gehele bestelproces en zelfs de betalingen kunnen dan automatisch verlopen. Uiteraard heeft deze optie geen toegevoegde waarde bij kleinere aantallen maar vanaf zo'n 25 personen kan het heel interessant zijn. Als u geen gebruik maakt van onze unieke bestelpagina dan kunt u uw bestelling uiteraard gewoon per mail ons doorgegeven, u ontvangt vervolgens een bevestiging ter goedkeuring.

Uw bestelling wordt doorgezet naar de productie afdeling
Na goedkeuring van de definitieve bevestiging kan het productie proces opgestart worden en dan gaat ook de levertijd in. Onze snelle levertijden zijn afhankelijk van de gekozen kleding en de periode in het jaar, in aanloop van het nieuwe wielerseizoen kan de levertermijn iets langer zijn dan bijvoorbeeld in de winterperiode.

Levering van de Bioracer teamkleding en betaling
Als de Bioracer kleding uiteindelijk geproduceerd is, doen wij nog een laatste controle om er zeker van te zijn dat we de hoogste kwaliteit afleveren. Vervolgens bezorgen wij u de kleding of u kunt de kleding afhalen in onze Bioracer winkel. Afhankelijk van de ordergrootte ontvangt u na akkoord van de orderbevestiging een factuur voor een aanbetaling van 50%. Na levering van de Bioracer teamwear ontvangt u van ons de (rest) factuur. Tenslotte wensen wij u veel plezier en succes met uw eigen unieke custom made speedwear van Bioracer!

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand toch nog vragen hebben dan kunt u ons uiteraard mailen of bellen voor meer informatie. Tevens bent u altijd welkom in onze Bioracer store in Nunspeet, de koffie staat klaar!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257