Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

MTB kleding met eigen logo ontwerpen van het merk Bioracer!

Geplaatst: 16 december 2020

Waarom mountainbike kleding met eigen logo laten maken?
De meeste MTB'ers rijden nog in een strak lycra wielertenue maar we zien momenteel zeker een verandering in het soort kleding dat men draagt. We hebben het hier dan over mountainbike specifieke kleding. Een mountainbiker die zich wil onderscheiden met comfortabele, praktische maar ook stoere fietskleding heeft tegenwoordig volop keuze in loose-fit shirts en shorts. Nadeel van deze standaard kleding is echter dat het in massa wordt geproduceerd en dat je dus niet onderscheidend bent met een dergelijk MTB shirt of MTB baggy. Het is toch veel leuker dat jij en je fietsmaten allemaal in dezelfde unieke kleding rijden, met de kleuren en een design dat jullie zelf mooi vinden!

Welke mogelijkheden voor MTB kleding met eigen bedrukking zijn er?
Wij leveren met ons merk Bioracer geheel custom made shirts en baggy's vanaf 5 stuks, geheel bedrukt met je eigen favoriete ontwerp. Onze design afdeling gaat graag voor je aan de slag om een unieke opdruk te maken want wat dat betreft is werkelijk alles mogelijk! Het aantal kleuren is onbeperkt en uiteraard kunnen logo's en afbeeldingen ook worden toegepast, niets is te gek. We kunnen met ons merk Bioracer diverse type shirts leveren met zowel korte mouwen als lange mouwen, deze shirts zijn geschikt voor mountainbiken maar ook voor disciplines als downhill en enduro.

Wat zijn de voordelen van een MTB shirt en MTB baggy?
Naast dat MTB kleding er super gaaf uitziet is het tevens ook erg praktisch en comfortabel. Ten eerste is deze kleding minder kwetsbaar en dus sterker, als je langs een tak rijdt of een een keer tegen de grond gaat dan zal een mountainbike shirt minder snel kapot gaan dan een lycra wielershirt. Dat een baggy broek je beter beschermt mag helemaal duidelijk zijn, het materiaal is beduidend dikker en steviger en zal minder snel beschadigd raken dan een dunne lycra bibshort. Een lange baggy broek heeft bij winterse omstandigheden ook nog eens het voordeel dat je beter beschermt bent tegen kou en regen.

Hoe gaat het bestellen van mountainbike kleding in zijn werk?
Het bestellen van je eigen unieke MTB kleding gaat net zo eenvoudig als het bestellen van reguliere wielerkleding. Het proces start uiteraard met het bekijken van de kleding en een aanvraag van een offerte voor MTB kleding, we bieden hiervoor binnen een dag een voorstel op maat. Na goedkeuring van de offerte en de opdracht voor het maken van een design kun je deze ook binnen 24 uur van ons verwachten, mits we uiteraard beschikken over de benodigde informatie en logo's. Na goedkeuring van het ontwerp en het passen van de mountainbike kleding ontvang je van ons nog een laatste bevestiging, na het definitieve akkoord hierop kan het geheel in productie worden genomen. De levertijd is gemiddeld 6 weken, afhankelijk van de periode van het jaar kan het vaak ook sneller. Tenslotte controleren we de geproduceerde artikelen op kwaliteit en uitvoering, vervolgens kan de kleding opgehaald worden of we versturen het naar een opgegeven adres. Vraag eenvoudig een offerte aan voor MTB kleding met eigen logo bedrukking!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257