Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

Maxipromo sportswear is officieel dealer van Bioracer

Geplaatst: 18 november 2019

Maxipromo sportswear is officieel dealer van het kwaliteitsmerk Bioracer, Bioracer is marktleider in bedrukte wielerkleding, hardloopkleding, triatlonkleding en schaatskleding. Maar ook de Bioracer accessoires worden steeds populairder. Van een neutrale zwarte wielerbroek tot aan een setje beenstukken met leuke opvallende kleuren, Bioracer heeft het allemaal!

Bioracer winkel
Wij hebben een unieke Bioracer store waarin we de artikelen van Bioracer verkopen, in de winter vullen we de Bioracer winkel met de winterartikelen. Denk hierbij aan een Bioracer spitfire tempest protect winter jacket, een Bioracer spitfire wintertight tempest met en zonder zeem, een Bioracer Kaaiman jack en een Bioracer spitfire bodywarmer, kortom elke fietser kan bij ons slagen!

Bioracer webshop
In onze Bioracer shop, waar je dus uitsluitend Bioracer artikelen kunt vinden, bieden we de kleding en accessoires online aan. Op onze Bioracer website kun je 24/7 doorlopend de gewenste artikelen bestellen, zelfs in de winter zomerartikelen en in de zomer winterartikelen. In onze online webshop is overzichtelijk te zien welke Bioracer artikelen we allemaal kunnen leveren.

Bioracer kleding bedrukken
Bioracer is marktleider op het gebied van wielerkleding met bedrukking, ook wel bedrukte wielerkleding genoemd. Maar ook de Bioracer triatlonkleding en Bioracer hardloopkleding is van de hoogste kwaliteit en wordt gebruikt door de beste teams en atleten. Bij Bioracer kun je dus je complete kledingpakket samenstellen en laten bedrukken in de gewenste kleuren en logo`s, je kunt je kleding opvallend laten ontwerpen of juist rustig in een strak design. Het voordeel bij Bioracer is dat je niet aan een limiet kleuren of logo`s zit, je kunt dus je eigen fantasie er helemaal op los laten.

Wij maken Bioracer ontwerpen in eigen huis
Wil je ook fietsen of lopen in de mooiste sportkleding ter wereld van het merk Bioracer? Wij maken de designs in eigen huis en kunnen dus snel schakelen, je hoeft bij ons niet dagen te wachten op een ontwerp of offerte. Ben je geïnteresseerd in de teamkleding van Bioracer speedwear? Bel dan naar 0341-258410 of kom eens langs aan de waterweg 14A in Nunspeet, laat je informeren over alle mogelijkheden want wij zijn dé officiële Bioracer dealer.


257