Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

Maxipromo sportswear is dé Bioracer specialist!

Geplaatst: 23 juli 2019

Bioracer is een van de weinige producenten van wielerkleding en wieleraccessoires die nog steeds het gehele productieproces in eigen beheer uitvoert. Uw Bioracer wielertenues worden gemaakt van de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Alle kleding is voorzien van YKK-ritsen met een 'vergrendel functie', slechts een voorbeeld dat de kwaliteit van dit merk onderstreept. Wielerkleding kan custom made gemaakt worden en we bieden een zeer uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om de perfecte pasvorm te kunnen garanderen. De verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend en/of UV-blokkerend, dus geschikt voor alle weersomstandigheden! Met ons brede assortiment in teamkleding voor wielrennen, mountainbiken, hardlopen, triatlon etc, kan je zeker vinden wat past bij je behoeften en voor elk seizoen!

De service van Maxipromo sportswear
Binnen 1 werkdag na je aanvraag ontvang je een offerte voor Bioracer teamkleding, zonder verdere verplichtingen uiteraard. We zorgen voor advies op maat en leveren gewenst de juiste pasmodellen aan. Met flexibele bestelhoeveelheden kun je eenvoudig bijbestellen, voor dezelfde prijs als je eerste bestelling. Wij bieden onze klanten hierdoor voortdurend de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bioracer wielerkleding ontwerpen
Je kunt snel en eenvoudig je persoonlijke design door ons laten ontwerpen! Lever ons de logo's en een omschrijving van je wensen aan en wij maken gegarandeerd binnen 1 werkdag een uniek ontwerp. We zorgen tevens voor een perfecte kleurmatching met je logo of teamkleuren en zorgen ervoor dat er geen kleurverschillen in volgende bestellingen optreden.

Met Bioracer bieden we betrouwbare levertijden
Bioracer is er trots op om marktleider te zijn in bedrukte wielerkleding in Europa. Dit is onder andere bereikt door de snelle en betrouwbare levertijden. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken, afspraak is afspraak bij Maxipromo sportswear!


257