Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Maxibikes en Maxipromo onder 1 dak!

Geplaatst: 31 mei 2017

Maxibikes en Maxipromo bundelen de krachten
Maxipromo sportswear is al meer dan 15 jaar een zeer succesvolle dealer en partner van het kledingmerk Bioracer, marktleider in custom made sportswear! Maxibikes is gespecialiseerd in de verkoop van Orbea fietsen, onderhoud van Orbea fietsen en is een professioneel bikefitcenter met gediplomeerde IBFI deskundigen. Je kunt nu dus voor een fietsmeting, een MTB of racefiets en wielerkleding op één adres terecht!

Maxibikes adviseert je graag over jouw favoriete Orbea
Door zich te specialiseren in het merk Orbea kan Maxibikes elke klant optimaal adviseren over het juiste model en uiteraard ook over de ideale maat. Door ervaring in de wedstrijdsport en het uitvoerig testen van de diverse modellen is er voldoende kennis in huis voor zowel de recreatieve hobbyrijder als de ambitieuze wedstrijdrijder. Je kunt gerust stellen dat Maxibikes de Orbea dealer is waar je met al je vragen en wensen terecht kunt!

Bij Maxibikes kun je een Orbea testen
Uiteraard wil je weten wat de rij eigenschappen van een specifiek model zijn en deze mogelijkheid kan uitgebreid worden geboden, Maxibikes staat bekend als hét Orbea testcenter van Nederland. De testmogelijkheden verschillen uiteraard per seizoen dus wil je een Orbea testen vraag dan naar de beschikbaarheid van jouw favoriete model. Wil je een testrit maken, bel of mail om een afspraak te maken.

orbea-dealer-nederland-maxibikes.

Maak gebruik van de unieke Orbea MyO design module
Wat Orbea onder andere bijzonder maakt is de mogelijkheid om een compleet persoonlijke fiets samen te stellen, dit is mogelijk met de unieke MyO designer. Er zijn in totaal meer dan twee miljoen combinaties te kiezen waardoor jouw MTB of racefiets geen saaie doorsnee uitvoering wordt. In een tijd waarin bijna alles is te personaliseren kun je nu al je creativiteit kwijt bij het ontwerpen van je ultieme bike!

Bij Maxibikes altijd een gratis Orbea fietsmeting
Het houdt niet op bij het adviseren en verkopen van een mooie Orbea, bij Maxibikes vindt men het net zo belangrijk dat de klant goed op zijn fiets zit. Iemand die maximaal plezier heeft door een goede zitpositie zal zeker tevreden zijn met zijn of haar aankoop en wordt gezien als dé ideale ambassadeur voor zowel Orbea als Maxibikes. Bij elke nieuwe fiets hoort dus standaard een gratis Orbea bikefit uitgevoerd door een IBFI gecertificeerde specialist.

Ga voor een mooie Orbea aanbieding naar Maxibikes!
Voor een goedkope overjarige of tweedehands Orbea maar ook voor een mooie aanbieding moet je bij Maxibikes zijn! Maak een persoonlijke afspraak voor een uitgebreid advies en voor de beste deal, om een afspraak te maken ga je naar www.maxibikes.nl.


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257