Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Kies je favoriete Bioracer fietsshirt met korte mouwen!

Geplaatst: 24 maart 2020

Keuzehulp Bioracer fietsshirt korte mouw
Bioracer heeft enorm veel verschillende wielershirts met korte mouwen in haar assortiment, maar welk shirt moet je kiezen? Bedenk eerst goed wat voor type renner je bent en onder welke omstandigheden je het shirt zal dragen. Ga je naar het buitenland om in de bergen te trainen, of ga je voor een rondje om het Veluwemeer? In de bergen kan het enorm warm zijn maar tijdens een afdaling kun je ook flink afkoelen, een extra Bioracer windblock jack of bodywarmer is dan aan te bevelen. In Nederland kunnen de temperaturen ook flink oplopen maar als het toch iets kouder is dan zijn de armstukken van Bioracer vaak de ideale oplossing. Ook de pasvorm is een belangrijk gegeven, hou je van een super strak en aerodynamisch shirt of mag het net iets ruimer vallen zodat je je er iets comfortabeler in voelt. Als laatste is het materiaal van belang, ga je voor een lycra-, matrix-, mesh- of Tempest stof? Elke soort stof heeft zijn specifieke eigenschappen, mesh stof is bijvoorbeeld ideaal onder warme omstandigheden en zo is Tempest stof perfect bij koude omstandigheden. De keuze in Bioracer wielershirts is dus enorm, bij twijfel of advies kun je altijd contact met ons opnemen uiteraard!

Bioracer shirt voor warme omstandigheden
Ga je fietsen in warme omstandigheden? Dan is het Bioracer Race Proven mesh shirt of het Bioracer smooth shirt met een lage kraag en een mesh achterkant ideaal! De Bioracer zomershirts worden gemaakt van sneldrogende en aerodynamische stoffen waardoor je minder snel oververhit zult raken. De Bioracer wielershirts voor dames beschikken over dezelfde kwaliteiten en eigenschappen maar hebben uiteraard een getailleerde dames pasvorm. De wielershirts met korte mouwen zijn voorzien van 3 zakken op de rug waardoor je hier eenvoudig eten of een binnenbandje in mee kunt nemen. Alle shirts zijn afgewerkt met extra stevige stiksels en de beste YKK ritsen, een ander kenmerk zijn de mooie naadloze mouwtjes die altijd goed aansluiten om je armen.

bioracer-spitfire-bodyfit-wielershirt

Bioracer shirt voor koude omstandigheden
Als het wat kouder is dan is het fijn om een wat dikker shirt te kiezen, je hoeft dan niet direct in een Bioracer jasje te gaan fietsen maar door een andere stof keuze voelt het al een stuk aangenamer in koudere omstandigheden. Als de temperaturen lager zijn dan is het Bioracer Race Proven smooth shirt of het Bioracer Race Proven bodyfit shirt met lycra mouwen een perfecte optie. Het Bioracer Prof bodyfit shirt met Tempest stof is aan te bevelen als het echt wat kouder is en ook voor in de regen, de Tempest stof is namelijk waterafstotend! Dames fietsshirts van Bioracer hebben dezelfde eigenschappen en zijn gemaakt van dezelfde stoffen als de heren shirts maar hebben een perfecte dames pasvorm, de Bioracer shirts zijn dus voor zowel dames als heren perfect. Alles wat je verder moet weten over Bioracer bodyfit shirts lees je hier!

Bioracer wielershirt laten ontwerpen en bedrukken met een eigen ontwerp
Uiteraard heeft Bioracer nog veel meer wielerkleding in haar assortiment en voor persoonlijk advies kun je het beste een afspraak maken in onze Bioracer store! We beschikken over een enorm aanbod voorbeelden en Bioracer pasmaten, hierdoor kun je de verschillende artikelen makkelijk en snel met elkaar vergelijken. Vanaf slechts 5 setjes kun je Bioracer wielerkleding geheel je eigen design en kleuren laten maken, hoe gaaf is dat?! Kijk op www.maxipromo.nl voor meer informatie.


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257