Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Hoe bestel je Bioracer wielerkleding met bedrukking?

Geplaatst: 12 juni 2023

Een Bioracer offerte binnen 24 uur
Uiteraard wil je vooraf weten wat de artikelprijzen zijn en met welke voorwaarden je rekening dient te houden, vraag eenvoudig en snel een offerte aan via ons overzichtelijke formulier. Je ontvangt van ons binnen 24 werkuren een offerte op maat op basis van de meest verkocht artikelen, heb je specifieke wensen dan geef je dit gewoon aan bij de aanvraag. Een offerte heeft een geldigheid van 2 maanden, geef dus tijdig aan als je geïnteresseerd bent en het vervolg traject in wilt. Zou je eerst graag een presentatie van de artikelen willen dan kan dit uiteraard ook, we maken graag een afspraak in onze ruime showroom of bij jou op locatie. Vervolgens maken we een offerte op maat op basis van de door jou gekozen artikelen.

Een ontwerp voor Bioracer teamkleding binnen 24 uur
Omdat wij alle designs in eigen huis maken kunnen wij deze zeer snel aan je presenteren op een speciale website waarop alle mogelijke artikelen getoond kunnen worden. Je kunt zelf een globaal design aanleveren die wij overzetten op de kledingpatronen of je geeft ons je voorkeur aan op basis van een van de ontwerpen op onze inspiratiepagina. Aan de hand van eventuele logo’s en jouw favoriete kleuren maken we een design, het is ons streven om voor elke klant een geheel uniek voorstel te maken dus wij werken nooit met standaard patronen. Wij stellen ook geen limiet aan het aantal wijzigingen tijdens het design proces, we vinden het belangrijk dat het eindresultaat helemaal naar jouw wens is.

Bioracer fietskleding laten bedrukken bij Maxipromo sportswear

Gebruik Bioracer paskleding om de juiste maten te bepalen
Gokken is geen optie maar meten is weten! Als je 100% zeker wilt zijn van je juiste maat dan is passen noodzakelijk, de maatvoering tussen artikelen kan soms iets afwijken en je persoonlijke voorkeur per artikel speelt ook een zeer grote rol. Er zijn bijvoorbeeld mensen die een shirt heel strak willen hebben en een jasje wat ruimer, om het goed te kunnen beoordelen moet je de verschillende artikelen dus passen. Omdat Bioracer een zeer brede maatboog heeft zijn de verschillen tussen de maten niet groot, wil je dus dat het perfect zit dan kun je eenvoudig gebruik maken van onze paskleding. Passen kan op locatie of bij ons in het bedrijf, maak wel tijdig een afspraak om de kleding te reserveren!

Bioracer kleding goedkeuring en bestellen
Na het bepalen van de juiste maten kunnen deze door ons worden verwerkt in een bevestiging die wij mailen voor akkoord. In deze bevestiging vind je een overzicht van alle artikelen en maten, tevens wordt nog een laatste keer het design getoond om eventuele miscommunicatie compleet uit te sluiten. Na jouw akkoord op de bevestiging gaat de productietijd in, hou hier rekening mee als je de kleding voor een bepaalde datum nodig hebt. De levertijd is sterk afhankelijk van de tijd van het jaar, bijvoorbeeld in het voorjaar willen veel verenigingen en teams de nieuwe kleding hebben dus dan is het wat drukker. Doorgaans is de levertijd 4 tot 6 weken maar dit kan oplopen in drukke tijden, heb je de kleding voor een bepaalde datum nodig laat het ons weten zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Bioracer schaatskleding laten bedrukken bij Maxipromo sportswear

Bioracer produceert op eigen locaties en met eigen personeel
Bioracer is een van de weinige A-merken die alle teamkleding geheel in eigen beheer produceert, dit wordt gedaan met uitsluitend eigen personeel in 5 verschillende fabrieken in zowel Europa als Latijns Amerika. Omdat Bioracer controle heeft over het gehele productieproces kunnen we de afgesproken levertijden garanderen en zijn we flexibeler dan onze concurrenten. Ook op het gebied van kwaliteit worden intern hoge eisen gesteld, artikelen worden met de grootste zorg gemaakt en de controle afdeling zorgt ervoor dat de hoogste kwaliteit is gewaarborgd. Als de Bioracer kleding geproduceerd is dan voeren wij ook nog een laatste kwaliteitscontrole uit, vervolgens bezorgen wij u de kleding of u kunt de kleding komen afhalen.

Ga je voor kwaliteit kies dan voor Bioracer powered by Maxipromo sportswear!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257