Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Hoe bestel je Bioracer teamkleding?

Geplaatst: 04 januari 2019

Is bestellen van custom made teamkleding ingewikkeld? Zeker niet, in 8 simpele stappen kun je bij ons alle artikelen bestellen van het merk Bioracer. Al jarenlang is Bioracer marktleider in Europa en producent van wielerkleding, hardloopkleding, triathlonkleding en schaatskleding.

Je vraagt een offerte aan voor Bioracer kleding
Bel of mail ons en geef aan voor welke artikelen je de actuele prijzen wil ontvangen. Wellicht heb je advies nodig want wij bieden circa 500 verschillende kleding items en accessoires. We hebben zowel basic kleding als professionele kleding in ons assortiment.

Je ontvangt een offerte op maat
Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte met prijzen per mail, een logo vermelding van Maxipromo levert een directe factuurkorting van € 75,00 op!

Je bent akkoord met de offerte
Indien je akkoord bent met de geoffreerde prijzen, stuur je ons de benodigde informatie en eventuele team- of bedrijfslogo's. Aan de hand van deze informatie maken wij een uniek ontwerp en om de pasvorm te bepalen kunnen we je paskleding toesturen.

Je bent tevreden met het design
Als je akkoord bent met het uiteindelijke ontwerp voor de Bioracer teamwear en je hebt de gewenste kledingmaten doorgegeven, ontvang je van ons een definitieve opdrachtbevestiging ter goedkeuring.

Je bestelling gaat in productie
Na ontvangst van je goedkeuring op de order sturen we de opdracht naar de fabriek. Na ingave bij de fabriek kunnen aanpassingen in het ontwerp, kleuren of maten niet meer gewijzigd worden.

Je ontvangt een deelfactuur
Afhankelijk van het totaalbedrag ontvang je een verzoek tot betaling van 50%.

Je order is gereed
Zodra de Bioracer teamkleding is geproduceerd volgt een laatste controle door ons en brengen we je op de hoogte dat de kleding klaar staat. Uiteraard verzenden wij ook bestellingen met de pakketdiensten.

Je ontvangt een (laatste) factuur
Na levering van de kleding en/of accessoires ontvang je van ons de (rest)factuur.

Zo simpel werkt het om custommade teamwear van ons merk Bioracer te bestellen. Heb je hier toch nog vragen over, laat het ons weten!


257