Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

Het unieke waterdichte Kaaiman jacket van Bioracer!

Geplaatst: 02 oktober 2019

Het Kaaiman jack van Bioracer is 100% waterdicht
Wielersport is een prachtige hobby en renners besteden vaak veel geld aan fietsen en fiets accessoires. Maar bij een mooie fiets mag goede wielerkleding uiteraard niet ontbreken, maar wat als het regent? Regen maakt fietsen er vaak niet leuker op, maar dat is vanaf nu verleden tijd! Het Bioracer Kaaiman jack is 100% waterdicht en winddicht.

De structuur van het Bioracer Kaaiman jack
De structuur van het Kaaiman jack is nog niet eerder gebruikt in een wielerjack, Bioracer heeft dus een geheel nieuw concept ontwikkeld. De stof is heel erg bijzonder want deze is enorm rekbaar waardoor het jack een perfecte pasvorm heeft. Het is echter geen regenjack om in het zakje van je shirt op te bergen, daar is het Kaaiman jack iets te stug en te zwaar voor. De structuur van de stof is afgeleid van een Kaaiman, deze unieke structuur zorgt ervoor dat het jack 100% waterdicht en winddicht is.

3 punten waarop het Kaaiman jack uniek is
Het Bioracer Kaaiman jack is afgewerkt met een hoge kraag waardoor je nek lekker warm blijft en er vanaf de bovenkant geen water in kan. Ook is de achterkant van het waterdichte wielerjack verlengd waardoor het water en het opspattende vuil niet op je achterwerk komt. Achter de rits is er een extra stukje stof geplaatst waardoor er geen wind of water via de rits kan binnendringen.

Het Bioracer Kaaiman jacket is verkrijgbaar in de kleuren zwart, fluor geel en fluor oranje:

Hoe kouder hoe beter
Het Bioracer Kaaiman jack is speciaal ontwikkeld voor extreem slechte omstandigheden, denk hierbij aan regen, hagel en sneeuw. Het jack is dus op zijn best bij temperaturen van 5 graden en kouder, dit in combinatie met een zweetshirt of een dun wielerjasje is geen winter meer te koud. Wil je je toch wat warmer kleding voor een rustige duurrit, draag dan een Bioracer spitfire tempest protect winter jacket onder het Kaaiman jack. Gegarandeerd dat je het dan lekker warm zult hebben! Het Bioracer spitfire tempest protect winter jack is te bestellen in onze Bioracer shop: https://www.maxipromo.nl/bioracer/webshop/bioracer-spitfire-tempest-protect-winter-jacket/

Bioracer Kaaiman jack kopen
Het waterdichte Bioracer Kaaiman jack is te koop in onze Bioracer store voor €170,10: https://www.maxipromo.nl/bioracer/webshop/bioracer-kaaiman-jacket/. Uiteraard is het Bioracer Kaaiman jack ook in onze Bioracer winkel te zien en te passen, kom hiervoor langs aan de waterweg 14A in Nunspeet.


257