Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De unieke Tempest stof van Bioracer kun je bedrukken

Geplaatst: 02 november 2019

De eigenschappen van de Bioracer tempest stof
Tempest is een unieke stof van Bioracer en deze stof wordt toegepast in wielerbroeken, wielershirts, wielerjasjes en overschoenen. De Bioracer Tempest stof is een ademende stof met waterafstotende eigenschappen, dit maakt de stof zo uniek. Ook is de Tempest stof enorm rekbaar waardoor dit materiaal als een ``second skin`` om je lichaam aansluit. Dit is ideaal omdat de kleding dan niet los langs je lichaam wappert. Ook blijft de stof naar herhaaldelijk gebruik of na vele wasbeurten zijn unieke eigenschappen houden.

Bioracer Tempest wielerjasje
De Bioracer Tempest stof wordt uiteraard toegepast bij Bioracer wielerjasjes, deze Tempest stof is hier perfect voor geschikt omdat de stof ademend is waardoor je je in een Tempest jasje van Bioracer niet zo snel opblaast. Bij de juiste maatkeuze sluit het jasje ook perfect aan, je hebt geen probleem dat het jasje langs je lichaam wappert. Omdat de Bioracer Tempest stof waterafstotend is kun je dit jasje ook prima aan als het wat slechter weer is, of als het net geregend heeft. Bioracer wielerjasjes kunnen wij bedrukken met een uniek ontwerp en in alle mogelijke kleuren.

Bioracer Tempest armstukken en beenstukken
De Tempest arm- en beenstukken van Bioracer zijn ideaal bij wat slechter weer, dit omdat de Tempest stof van Bioracer waterafstotend en ademend is. De Tempest armstukken zijn erg comfortabel omdat deze zijn afgewerkt met siliconen manchetten waardoor de armstukken niet afzakken. De beenstukken zijn ideaal omdat de Tempest stof rekbaar is en daardoor erg comfortabel naar je benen gaan zitten, er zal dus nergens stof gaan ``plooien``. De Tempest armstukken en beenstukken van Bioracer zijn ook te bedrukken vanaf kleine aantallen, vanaf slechts 10 setjes rijd jij al met de beste arm-en beenstukken van dit moment voorzien van je eigen logo.

bioracer-fietskleding-wielershirt-dames-heren

Bioracer Tempest wielerbroek
Een lange wielerbroek moet uiteraard mooi aansluiten zodat je nergens stof over hebt, bij de juiste maatkeuze is de Bioracer Tempest stof de ideale stof omdat deze aansluit als een ``tweede huid``. Waar er bij andere merken vaak wordt gekozen voor thermo stof in lange fietsbroeken kiest Bioracer voor Tempest stof, deze stof wordt gebruikt omdat de stof rekbaar en waterafstotend is. In de Bioracer Tempest winterbroeken zitten voorgevormde kniedelen waardoor de pasvorm perfect is, het is ook belangrijk dat je knieƫn lekker warm blijven tijdens een fietsrit. Wil je Bioracer bibshorts of bibtights laten bedrukken, dat kan uiteraard bij Maxipromo sportswear.

Bioracer Tempest overschoenen
Sinds kort wordt de Tempest stof ook ingezet bij Bioracer overschoenen, de Tempest stof is uiteraard wel wat kwetsbaarder dan Neopreen stof maar de stof komt opvallend goed uit de testen. Dit omdat de stof rekbaar is en dus perfect aansluit om je voeten. Omdat Bioracer Tempest materiaal voorzien kan worden van Pixels zijn de overschoenen perfect voor in de winter, omdat de Pixel technologie reflecteert. Bioracer overschoenen kunnen ook worden bedrukt met een logo of unieke opdruk.

Bioracer kleding kopen of laten bedrukken bij Maxipromo sportswear
In onze Bioracer store hebben we een ruime voorraad wielrenkleding, triatlonkleding en hardloopkleding. Kom eens langs aan de Waterweg 14a in Nunspeet voor de specialist in Bioracer kleding en Bioracer bedrukken!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257