Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

De schoenendrogers van Go4Dry zijn geweldig!

Geplaatst: 16 februari 2018

Heeft u ook altijd last van die natte stinkende sportschoenen? Met de schoenendroger van Go4Dry heeft u daar geen last meer van!

Het Go4dry ozon systeem
In het apparaat zit een ozon systeem verwerkt, ozon (O3) is zuurstof (O2) waaraan een extra zuurstofatoom is gekoppeld. Ozon heeft een sterke werking waardoor de vieze luchtjes uit uw schoenen verdwijnen, maar ook schimmels en bacteriën worden tegengegaan door het geïntegreerde ozon systeem. Ozon wordt in de natuur gemaakt door de UV straling van de zon en vormt de beschermende ozonlaag om de aarde. In de schoenendroger wordt ozon opgewekt door middel van hoogspanning, in de schoenendroger van Go4Dry zit dan ook een hoogspanningsgenerator. Deze hoogspanning wordt naar twee metalen plaatjes geleid, tussen deze plaatjes ontstaat dan een elektrostatische lading die van het ene vlak naar het andere vlak gaat. Door deze overslag ontstaat de ozon, de ozon kan dus ook niet op gaan.

Het Go4dry droog systeem
Op de Go4Dry zitten 2 standen, de eerste stand is voor sportschoenen. De sportschoenen moeten 5 minuten met ozon worden gereinigd en 20 minuten drogen op ca. 65°C. De tweede stand is voor werkschoenen/luxe schoenen, deze schoenen moeten 5 minuten met ozon worden gereinigd en 40 minuten drogen op ca. 45°C.

Uw sportschoenen zijn dus in “no time” droog en fris!

Compact en licht
De schoenendroger van Go4Dry is heel compact waardoor hij makkelijk in te klappen en op te bergen is, hij neemt dus geen onnodige ruimte in. Met een gewicht van slechts 1,4 kg is hij ook makkelijk ergens bovenop te plaatsen. U hoeft dus ook op vakantie of trainingsstage geen last te hebben van natte en stinkende sportschoenen, want de Go4Dry is heel makkelijk op te bergen in uw sporttas of koffer.

Wij hebben voldoende voorraad, dus kom langs in onze store of bel/mail ons!
De prijs van de schoenendroger van Go4dry is slechts € 74,95 (inclusief eventuele verzending)

Wij hebben ook een filmpje gemaakt over de Go4Dry, klik hier om direct naar het filmpje te gaan!


257