Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Nieuws

De nieuwe Bioracer Epic bibshort met Vapor zeem

Geplaatst: 02 augustus 2019

Bioracer blijft nieuwe producten ontwikkelen van een zeer hoogwaardige kwaliteit en met een uitmuntende pasvorm. Omdat renners erg veel waarde hechten aan hun bibshort heeft men een geheel nieuw type ontwikkeld om aan de steeds hoger wordende eisen te kunnen voldoen.

De Bioracer Epic is een lichtgewicht bibshort
De speciaal ontwikkelde dunne maar zeer sterke stof zorgt voor een lager gewicht en de zorgvuldig gekozen vlakverdeling zorgt voor de beste pasvorm ooit. In plaats van gripmateriaal is de nieuwe stof voorzien van stapsgewijze compressie. Hierdoor is er geen gripmateriaal aan de onderkant van de pijpen meer nodig om alles op zijn plek te houden. De nieuwe Bioracer Epic bibshort is licht, comfortabel en heeft een perfecte pasvorm!

De Bioracer Vapor men en uni zeem
Naast de Bioracer Epic bibshort heeft men een totaal nieuwe zeem ontwikkeld. Door het goed ademende en optimaal dempende materiaal blijft de zeem goed in de juiste vorm en door de zeer zachte afwerking worden irritaties tot een minimum beperkt. Ook in warme omstandigheden blijkt de Bioracer Vapor zeem de beste keuze te zijn, ritten van vele uren kunnen probleemloos afgewerkt worden. De Vapor men zeem is meer geschikt voor het wielrennen en de Vapor uni zeem is een allrounder die ook voor het mountainbiken gebruikt kan worden.

De Bioracer Spitfire Epic bibshort voor de mannen
De heren variant van de Epic wielerbroek is momenteel het beste wat te koop is. De bibshort is uitgevoerd met lichtgewicht stof, voorgevormde pasvorm en de integratie van het gripmateriaal zorgt voor maximale ondersteuning van de beenspieren. De Bioracer Spitfire Epic bibshort zit als een 2e huid om je benen, dit voor een zeer comfortabel gevoel!

De Bioracer Vesper Epic bibshort voor de vrouwen
De dames variant van de Epic wielerbroek heeft bovenop de uitmuntende eigenschappen een slimme ontwikkeling. De Bioracer Vesper Epic bibshort is voorzien van een rits aan de achterzijde zodat een vrouw een plaspauze kan nemen zonder zich helemaal uit te kleden. De speciale 'BibZip" zorgt ervoor dat naar het toilet gaan net zo snel gaat als bij de mannen!

De prijs van de Bioracer Epic wielerbroek
De adviesprijs van de Bioracer Epic bibshort is € 165,00 en dat is, gezien de kwaliteit, een zeer redelijke prijs. Deze bibshort is het beste dat op dit moment te koop is en dan kun je stellen dat de prijs-kwaliteit verhouding echt goed is.

Waar kun je de Bioracer Epic bibshort kopen?
Deze wielerbroek is uiteraard in de Bioracer store van Maxipromo sportswear te koop, Waterweg 14a in Nunspeet  of bel  0341-258410. Wil je de Bioracer Epic bibshort online kopen, ga dan naar onze Bioracer online shop.


257