Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

De lange thermo winterbroeken van Bioracer houden je warm!

Geplaatst: 10 oktober 2022

Bioracer bibtights zijn gemaakt van waterafstotend Tempest
De winterbroeken van Bioracer zijn werkelijk ideaal voor in de wintermaanden, ze houden u lekker warm en hebben een optimaal ademend vermogen door de unieke Tempest stof. Deze comfortabele stof zorgt zorgt ervoor dat u voldoende warmte vasthoudt maar door het ademend vermogen blaast u zichzelf niet snel op, bovendien is de stof waterafstotend zodat u tijdens een kleine regenbui goed beschermt blijft. De lange fietsbroeken zijn leverbaar in 2 verschillende diktes, de standaard Tempest en de dikkere Tempest Protect. De Protect uitvoering werkt tevens als een windblocker, ideaal tijdens de extreem koude en winderige dagen!

De winterbroeken van Bioracer zijn voorzien van de beste zemen
De goedkopere Bioracer bibtights zijn voorzien van een Smooth zeem en de duurdere zijn uitgevoerd met de alom geprezen Vapor zeem. Beiden zijn prima zemen maar we kunnen er niet omheen dat de Vapor zeem beter geschikt is voor personen die net iets meer demping wensen, de levensduur is door de unieke samenstelling ook langer. Uiteraard is de heren bibtight voorzien van een andere zeem dan de dames bibtight, dit wil echter niet zeggen dat een heren zeem absoluut niet geschikt is voor een dame, de praktijk wijst uit dat een groot aantal dames een heren zeem als zeer comfortabel ervaren. Uiteraard bieden wij voor de vrouwen tevens lange wielerbroeken zonder bretels aan en voor de kinderen hebben we een uitstekende rits tight, kortom een zeer compleet assortiment.
bioracer-lange-fietsbroek-vapor-zeembioracer-lange-winterbroek-tempestbioracer-winterbroek-tempest

De Bioracer bibtight met Pixel technologie zorgt voor extra zichtbaarheid
De Tempest bibtight met Vapor zeem is tevens voorzien van reflecterende delen op de kuiten, welke in het donker voor een uitzonderlijk goede zichtbaarheid zorgen in het verkeer. Door de unieke Pixel technologie wordt het licht van de koplampen van een auto in hoge mate weerkaatst zodat u als renner beter zichtbaar bent en dus is de kans een stuk kleiner dat men u over het hoofd zal zien, veiligheid voor alles! Om deze geweldige bibtight nog comfortabeler te maken is er ter hoogte van de knieƫn een flexibele stof toegepast, deze stof draagt duidelijk bij aan een optimale bewegingsvrijheid tijdens het fietsen.

bioracer-reflecterende-winterbroek

Bij ons vindt u een compleet assortiment Bioracer winterbroeken
Wilt u graag online bestellen en u wenst advies over een bepaalt artikel, neem dan gewoon even contact met ons op. We staan graag klaar voor onze klanten en als we uw specifieke wensen weten kunnen we ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Iedereen die liever eerst de diverse modellen wil zien en passen is uiteraard van harte welkom in onze winkel, we hebben de diverse modellen op voorraad dus u kunt er gelijk over beschikken. Bovendien vindt u bij ons het gehele assortiment winterkleding van Bioracer, dus "one stop shopping" bij Maxipromo sportswear. Bestel gemakkelijk en zonder verzendkosten alle winterbroeken rechtstreeks in onze Bioracer webshop!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257