Informatie nodig? Bel 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur (sportswear)

Compressport getest door toppers uit de regio

Geplaatst: 29 augustus 2017

Sinds kort verkopen wij de artikelen van Compressport. Dit merk is marktleider op het gebied van spierondersteunende compressie sokken en diverse aanverwante artikelen welke blessure preventief en herstel bevorderend werken. We hebben enkele toppers uit de regio bereid gevonden om onze Compressport artikelen te testen, tenslotte geeft dit een objectief beeld bij de effectiviteit en werking van de kousen. Hieronder een korte ervaring van de diverse sporters.

Annemarie Worst (Wereldkampioene cyclocross)
Ik gebruik de Compressport compressiesokken vooral tijdens de lange reizen. Zo zijn mijn benen minder vermoeid van de reis wanneer ik op mijn bestemming aan kom voor een wedstrijd of trainingskamp!

Jasper Schouten (elite renner WV De IJsselstreek)
Super compressie kousen, ze zitten strak maar niet knellend. Ik heb ze aan tijdens het reizen naar wedstrijden, zodat je altijd met frisse benen aankomt. Natuurlijk ook op de terugweg en dan geeft het ook nog een extra bijdrage voor het herstel. Een groot voordeel van deze sokken is dat ze niet warm worden waardoor je geen warme en dikke voeten krijgt.

Thom van Riessen (renner nationale mountainbike)
Sinds ik de compressie sokken van Compressport gebruik merk ik dat ik sneller hersteld ben waardoor ik weer eerder kan gaan trainen. Ik ben dus een groot voorstander van dit product en ik ben blij dat ik dit product tot mijn beschikking heb dankzij Maxipromo sportswear.

Jan Willem Hagen (nationale hardloper)
Ik gebruik tijdens hersteltrainingen en het uitlopen de full legs en ik heb gemerkt dat ik hierdoor sneller herstel. Op rustdagen en tijdens het reizen draag ik de compressie sokken. Ze zorgen ervoor dat mijn benen fris blijven en dat ze sneller herstellen na zware inspanningen. Beide artikelen van Compressport zitten erg comfortabel en kan ik iedereen aanraden.

Wesley van Espelo (renner nationale mountainbike)
Sinds een tijdje gebruik ik de full leggs en de full socks van Compressport. Tijdens het reizen naar de wedstrijden draag ik de fullsocks om fris aan te komen, op de terugweg draag ik ze voor het optimale herstel zodat ik weer sneller voluit kan trainen. De full legs gebruik ik tijdens het uitfietsen, zodat je nog sneller hersteld. Ik ben zeer positief over deze sokken!


257