Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer wielerkleding laten bedrukken bij Maxipromo!

Geplaatst: 25 januari 2020

De nationale wielerploegen van België, Nederland en Duitsland rijden met Bioracer kleding!
De wielerploegen van België, Nederland en Duitsland rijden alle kampioenschappen, WK`s, EK`s en Olympische spelen in Bioracer speedwear kleding. Zo werd Mathieu van der Poel afgelopen zomer bijvoorbeeld Europees kampioen op de mountainbike in Bioracer kleding, hij reed dit EK met het Roadrace pak van Bioracer. Annemiek van Vleuten werd Wereldkampioen op de weg na een hele mooie solo, ook van Vleuten reed op het WK in het Bioracer Roadrace pak voor dames. De Bioracer dames wielerkleding is dus gemaakt voor de snelsten en beschikbaar voor iedereen!

Cyclocross kleding van Bioracer
Uiteraard rijden de bovengenoemde nationale wielerploegen tijdens het WK veldrijden in Dübendorf op zaterdag 1 en zondag 2 februari in Bioracer Speedwear kleding, het Bioracer ``Aerosuit Race proven LS 2.0 cross`` zal bijvoorbeeld door heel veel renners gedragen worden. Dit cyclocross pak is voorzien van een Vapor zeem, air mesh delen, air stripe mouwen en power eyelet compressie stof. Hierdoor is dit het snelste cyclocross pak ter wereld! Uiteraard is dit veldrit snelpak te bedrukken geheel in je eigen design, net zoals alle andere items van Bioracer!

MTB kleding van Bioracer
Noem ze allemaal maar op; Mathieu van der Poel, Milan Vader, David Nordemann, Anne Tauber, Anne Terpstra zijn allemaal wereldtoppers die meerdere EK`s en WK`s op de Mountainbike hebben gereden. Deze wereldtoppers in het mountainbiken rijden alle kampioenschappen met Bioracer mountainbike kleding, dus zowel de heren- als dameswielerkleding van Bioracer is gemaakt van de hoogste kwaliteit en is te bedrukken geheel in je eigen ontwerp!

bioracer-wielershirt-met-bedrukking-en-opdruk-logo

Wielerkleding van Bioracer
De nationale wielerploegen van België, Nederland en Duitsland hebben al jaren fantastisch goede wielrenners, Tom Boonen, Greg van Avermaet, Philippe Gilbert, Mathieu van der Poel, Tom Dumoulin, Niki Terpstra, Tony Martin, Marcel Kittel, Pascal Ackermann, en ga zo nog maar even door! Al deze wielertoppers rijden de Wereldkampioenschappen, Europese kampioenschappen en de Olympische Spelen in Bioracer Speedwear wielerkleding. Bioracer levert voor zo`n kampioenschap alle kleding, de sokken, snelpak, broek, shirt, bodywarmer, zweetshirts, handschoenen, armstukken, beenstukken, wielerpetjes, buffjes en uiteraard de handschoenen!

Bioracer kleding kopen bij Maxipromo Sportswear
Bioracer wielerkleding kun je geheel in je eigen design laten bedrukken, in kleine aantallen en met een snelle levertijd. Je zit ook niet vast aan logo`s en kleuren waardoor je het tenue compleet custom made kunt laten maken. Bioracer heeft een enorm aanbod wielerkleding voor dames en heren, vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij de specialist in custom made Bioracer kleding!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257