Lees klantwaardering  9,4

Voor informatie: 0341 - 25 84 10
Ma t/m vr 08:00-17:00 uur
Za 09:00-12:00 uur

Nieuws

Bioracer Vesper wielerkleding voor dames!

Geplaatst: 22 april 2020

Bioracer produceert al geruime tijd specifieke dames wielerkleding, met als resultaat een uitgebreid en compleet assortiment artikelen. Bij de ontwikkeling van de dames wielerkledij wordt zeer specifiek gekeken naar pasvorm, materialen, vormgeving en design. Hierin is de laatste jaren dan ook een enorme ontwikkeling te zien! We zetten enkele populaire Bioracer dames artikelen voor u op een rij!

BIORACER VESPER BIBSHORT SOFT
Voor veel dames is de pasvorm van een bibshort erg belangrijk en dan met name hoe de broek aansluit op de benen. Om te voorkomen dat de broek gaat "opkruipen" wordt er veelal grip materiaal aangebracht aan de binnenzijde van de pijpjes, bij een universele broek zit het voor veel dames dan net te strak en staat het niet mooi. Daarom is Bioracer op zoek gegaan naar een beter alternatief, bijvoorbeeld in de Epic lijn voor vrouwen wordt een revolutionaire stof toegepast waardoor een ultieme pasvorm wordt bereikt. Echter voor de Vesper korte bretelbroek is er een andere oplossing bedacht, aan de uiteinden van de pijpen is het comfortabele lycra dubbel omgezoomd zodat de zachte kant zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zit. Dit resulteert in voldoende compressie zodat de broek niet opkruipt maar ook niet te strak zit. De Vesper wielrenbroek is een goed voorbeeld van hoe bestaande materialen op een andere wijze worden toegepast, het concept van een korte wielerbroek wordt opnieuw bekeken en aangepast naar de wensen van de vrouw. Hiermee is een versie gecreƫerd met maximaal comfort, draaggemak en een geweldige uitstraling. De Vesper Bibshort soft is uitgevoerd met bretels maar wenst u geen bretels dan is het alternatief de VESPER SHORT SOFT, deze is namelijk voorzien van een elastische en comfortabele heupband. De Vesper koersbroeken worden standaard voorzien van de nieuwste Vapor uni zeem of de Vapor dames zeem.

BIORACER VESPER JERSEY SS JUPITER
Kenmerkend voor de Vesper wielershirts is het zeer comfortabele elastische lycra dat aan de voor- en achterzijde wordt toegepast en de mouwtjes die van scheurbestendig lycra zijn gemaakt. De zijpanden worden daarentegen gemaakt van Coolmax mesh stof om de lichaamswarmte optimaal af te kunnen voeren, als extra is er op de achterzijde een zakje met ritssluiting aangebracht. Het nieuwe Vesper wielrenshirt is voor allround gebruik ontwikkeld en geschikt voor ritten in middelmatige tot warme temperaturen, het ideale shirt dat alle in zich heeft dus. Andere populaire Bioracer 2020 wielrenshirts zijn de VESPER JERSEY SS GOLD, de VESPER JERSEY SS DORIS DOTS en de VESPER JERSEY SS SISTER SNAKE. Dit betreft seizoensartikelen die tijdelijk leverbaar zijn in diverse modieuze kleuren in de maten XS t/m XL, voor elk wat wils!

bioracer-vesper-wielershirt-en-bibshort

BIORACER VESPER BODY
De Vesper Body is een lichtgewicht en allround dames wieler bodywarmer, ontwikkeld om een extra bescherming te bieden tegen kou. Aan de voorzijde is Windblock 100 flylightmateriaal aangebracht en de achterzijde is van Airmesh gemaakt, wat ook de pasvorm ten goede komt. De voorkant houdt dus de wind en eventuele regen tegen en door de open structuur stof aan de achterzijde kun je goed je warmte kwijt, hierdoor is de bodywarmer ook extra licht. De pasvorm is aerodynamisch gemaakt en voor het comfort wordt een hoog boord toegepast. Ook zitten er op de achterzijde een standaard zak en een afsluitbare zak die beiden gebruikt kunnen worden voor het opbergen van bijvoorbeeld een regenjack, sportvoeding of een pompje. Naast de Bioracer Vesper body vind u ook de BIORACER VESPER PROTECT BODY in onze webshop, deze bodywarmer is extra warm omdat de achterzijde niet van mesh stof is gemaakt maar ook van windblock materiaal. Een echte aanrader in erg koude omstandigheden!

BIORACER VESPER TEMPEST PROTECT WINTER JACKET SUBLI
Het Vesper winterjack is een lekker warm en isolerend dames winter trainingsjack, de Pixel reflecterende delen zijn daarbij een bijzonder kenmerk. De pasvorm is uiteraard aangepast aan de vrouwelijke renners en de Tempest stof waar dit jasje hoofdzakelijk van is gemaakt is echt uniek. De winddichte en waterafstotende stof biedt een perfecte bescherming tegen kou en regen, ook bij lagere snelheden en minder intensieve trainingen. In de winter spelen veiligheid en zichtbaarheid een belangrijke rol, hier is dus ook aan gedacht want op de schouders en mouwen zijn extra reflecterende "Black Pixel" delen aangebracht. Een hoogwaardig reflecterende stof met dezelfde eigenschappen als de Tempest Protect, hiermee is comfort en zichtbaarheid zeker gegarandeerd. Door de dames pasvorm is er normaal gesproken minder ruimte voor achterzakken maar dit probleem is opgelost door 2 achterzakken met ritsen aan de zijkant te monteren. Dit resulteert in een opbergruimte welke goed bereikbaar is met meer dan voldoende mogelijkheden. Naast de "SUBLI" uitvoering is ook het BIORACER VESPER TEMPEST PROTECT WINTER JACKET leverbaar, dit wielrenjack heeft als kenmerk dat de armen niet gesublimeerd zijn.

Kom voor deze en alle overige wielerkleding naar onze Bioracer winkel of bestel eenvoudig in de Bioracer webshop!


marktleider in europa

offerte in 1 dag

ontwerp in 1 dag

eigen productie

klantwaardering 9.4

257